Џони Вајсмилер
Don't share my food
да сибиш векоАко Ембид магично остани здрав можат и до конференциско според мене

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да сибиш векоАко Ембид магично остани здрав можат и до конференциско според мене

Па лани во јануари со Ембид +Д-лигаши заредија едно 10тина победи.. Со Симонс, Фулз и Редик шо очекуваш да се десида сибиш веко![]()
МВП-Блејк
РОЈ-Симонс
Финале-Кавс-Клиперс
незнам дали тролаш ама одамна немало лик ко тебе вакви зелени да треси како во темиве за нба така и во темите за фудбал, дај напушти форум под итноАко Ембид магично остани здрав можат и до конференциско според мене

Може некој да постира трансфери за сите екипи ? In & Out се разбира. Благодарим унапред.
Имаш опција промени го гласотЗа 7 екипи гласав на исток место 6, дебил
Портланд на запад заборавив да го штиклирам.

Ова некоја нова опција е или јас ја немам забележано 6 години веќе?Имаш опција промени го гласот![]()

Овие Торонто само гроб си копаат со такви ретардирани договори. Никој нема да ги земе тие договори у трејд ако не си ги фрлат сите пикови. Норман Факинг Пауел 4 години 42 милиона. 125 милиона до 2019 за плати. Абе Месај и ти не си тоа што беше.
Појма неам, јас тука прв пат ја забележавОва некоја нова опција е или јас ја немам забележано 6 години веќе?![]()

Не е ни почната сезоната бе човек.Роуз доста добро изгледа.. Ќе лапат курот и Кајри и Стефот како шо глеам
Way ahead of your time сум бе чоек.. После една утакмица можам да заклучам нешто за шо вас ви треба цела сезонаНе е ни почната сезоната бе човек.