L
Löwe
Гостин
Зошто побогу Ерик Сполстра пред Д Антони?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пoгледaј сo кoј рoстер Мaјaми се плaсирa вo плејoф.Зошто побогу Ерик Сполстра пред Д Антони?
Зошто побогу Ерик Сполстра пред Д Антони?
Ова ме потсети да отвориме една дебата дали е подобар Поп или Фил.Оти Сполстра нема досега лоша сезона кога ќе има полн состав. Да речиме да оди Д'Антони во Мајами шо мислиш ќе играт ко шо треба или.. …?
LOLжал ми е за Валтон, добар потенцијал покажа а работи во нездрава средина.
Се расправа со Бол и глупите медиуми, изгубе добар млад играч ко Расел за да се ослободат од лошиот договор на Мозгов, годинава на добар драфт немаат пик и други глупи потези од минатото кои му висат на глава. Расел колку и да е дебил можеа да извадат повеќе за него да не беше ситуацијата со Мозгов. Одат во добра насока но мислам дека летово не е време за суперстар, треба да им се даде уште една сезона на Инграм и Бол да се досредат па наредното чео да се брка суперстар.LOL
Каква е таа нездрава средина? Баш одлично му оди на Волтон и од тим полн со деца и големи потенцијали го вади максимумот. Знаеш дека летоска ќе се зима бар еден суперстар во Лејкерс така? Плус Меџик е во клубов од сезонава, доста добри потези се повлекоа, се ослободија од Расел дебилот преценет, од Кларксон, уште од Денг и топ ќе биде.
Ок е, не мора уште од првата сезона да има тим што ќе игра финале, може и полека да се гради тимот.
Што би рекол Авдич, не постои играч во цел свет што не сака да игра за Д'Антони.
Лавар е мал проблем дефинитивно, ама ми личи ко да го решија, се нема подолго време јавено, може зашто ги однесе другите браќа во Литванија и не е во САД за ТМЗ да го прати и да бара изјава цело време.Се расправа со Бол и глупите медиуми, изгубе добар млад играч ко Расел за да се ослободат од лошиот договор на Мозгов, годинава на добар драфт немаат пик и други глупи потези од минатото кои му висат на глава. Расел колку и да е дебил можеа да извадат повеќе за него да не беше ситуацијата со Мозгов. Одат во добра насока но мислам дека летово не е време за суперстар, треба да им се даде уште една сезона на Инграм и Бол да се досредат па наредното чео да се брка суперстар.