НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајзеа ќе ги пропушти следните 2 утакмици.. Дали ја изигра последната утакмица за Селтикси? Макс договор тешко да му дадат а и прашање е што можат реално да добијат за еден миџет

Ајзеа ќе ги пропушти следните 2 утакмици.. Дали ја изигра последната утакмица за Селтикси? Макс договор тешко да му дадат а и прашање е што можат реално да добијат за еден миџет

Како за еден миџет не е лошо прво место што добија сезонава на исток. :facepalm:

Како за еден миџет не е лошо прво место што добија сезонава на исток. :facepalm:
40 разлика дома губат на полувреме.. 2 поени ЗАЕДНО имат двајцата главни играчи Ајзеа и Хорфорд.. ГОЛЕМ КУР ако добиле прво место

Како шо реков пред да почни плејофот.. Најслабиот првопласиран тим во историјата на НБА.. Срам за НБА

40 разлика дома губат на полувреме.. 2 поени ЗАЕДНО имат двајцата главни играчи Ајзеа и Хорфорд.. ГОЛЕМ КУР ако добиле прво место

Како шо реков пред да почни плејофот.. Најслабиот првопласиран тим во историјата на НБА.. Срам за НБА

Според поголем срам за НБА е потегот на Кливленд да го избегне првото место и евентуална втора серија против Вашингтон.

Јас мислам дека ти си многу искомплексиран вака што зборуваш.
Те гледам нон стоп сакаш да го омаловажиш само заради висината и вреѓаш на секаков можен начин.

Јас мислам дека ти си многу искомплексиран вака што зборуваш.
Те гледам нон стоп сакаш да го омаловажиш само заради висината и вреѓаш на секаков можен начин.
Добро низок си и се навреди? Извини

Висината е огромен фактор во кошарката.. Разликата во висина меѓу Ајзеа и Леброн е поголема од она меѓу Леброн и Јао... Јас неможам да замислам Леброн да го чува Јао под обрач.. Исто и Ајзеа нема што да бара против Леброн.. Ко на мало дете банани му редеше.. Туѓ срам ме фаќаше[DOUBLEPOST=1495362407][/DOUBLEPOST]
И Визардс метла ќе јадеа? Што велат тарот картите?
Па не ја исклучвам можноста Визардси една дома да земеа.. А и да јадеа метла немаше вака да се посрамотат 40 разлика на полувреме да губат

Добро низок си и се навреди? Извини

Висината е огромен фактор во кошарката.. Разликата во висина меѓу Ајзеа и Леброн е поголема од она меѓу Леброн и Јао... Јас неможам да замислам Леброн да го чува Јао под обрач.. Исто и Ајзеа нема што да бара против Леброн.. Ко на мало дете банани му редеше.. Туѓ срам ме фаќаше[DOUBLEPOST=1495362407][/DOUBLEPOST]
Па не ја исклучвам можноста Визардси една дома да земеа.. А и да јадеа метла немаше вака да се посрамотат 40 разлика на полувреме да губат
Визардс ќе тепаа немаше само отпор да пружат. Ама тоа е, среќа за Кливленд си калкулираа.

Добро бе стварно мислите дека овој Кливленд некој би можел на истокот да го избаци ?
ОЗбилни сте со муабетиве за Вашингтон?

По кој параметри? Објасни?

Кој ќе го чува Леброн? Вол феноменален беше во офанзива но дефанзивно не трошеше многу енергија и Ајзеа по 40 му збрцнуваше.. Шо мислиш Кајри шо ќе му прај? За под обрач да не збораме.. Олиник и Хорфорд ги избушија Визардси со офанзивни, незнам што останува за Томсон кој е најдобар офанзивен скокач во нба.. Клупата на Визардси е ОЧАЈНА.. Освен Џенингс и Богданович нема шанси да ми кажиш друг играч без да изгуглаш

По кој параметри? Објасни?

Кој ќе го чува Леброн? Вол феноменален беше во офанзива но дефанзивно не трошеше многу енергија и Ајзеа по 40 му збрцнуваше.. Шо мислиш Кајри шо ќе му прај? За под обрач да не збораме.. Олиник и Хорфорд ги избушија Визардси со офанзивни, незнам што останува за Томсон кој е најдобар офанзивен скокач во нба.. Клупата на Визардси е ОЧАЈНА.. Освен Џенингс и Богданович нема шанси да ми кажиш друг играч без да изгуглаш

Куле/Губре како и да се изговара, Махинми. Шаторански.

Греота ќе ми е за Сан Антонио ако јадат чистка без ниту една добиена, реално колку и да сакам Спарс и Селтикс да победат и да изненадат, Селтикси со баш ништо не покажаа дека заслужуваат пласман во финале, додека пак Сан Антонио и покрај сите пехови, успеаа да се држат и сите ископани резерви успеаа да дадат се од себе на паркетот. Покажаа борбеност, за жал на крај таа борбеност ништо нема да им донесе, ама се надевам на една утешна победа дома барем. Вчера супер играа, штета што падна концентрацијата, а и рака на срце кога ќе се споредат играчите на едниот и на другиот Сан Антонио нема што да бара.

Добар е Томас но за лидер на тим треба висина, вака кога ќе се соочи со поозбилни тимови делува инфериорен. На влез да не му ја залепат често го префрла цел обрач. Многу значи висина поготово кога ќе треба да тактизира на 30+ години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom