НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Срцка, уште нив кец ги чекав.. последните 4 минути даде над 20 поени

:zver:

Значајна победа против денвер, баш против нив и портланд мора да се тепа пошто меѓу овие три екипи јас мислам ќе се води битката за осмото на запад, за другиве тимови што се подоле не ми се верува баш дека ќе направат нешто. Коста куфос добро игра во последно време (за тоа и почнаа понуди за него да стигаат), исто и Афлало ме изненади пријатно, 19 поени многу од нив со mj fadeaway

Си доби техничка,а не беше намерно според мене...ама пак :pos::pos::pos:

seljak mame mu ebam, i so portland imase slicna situacija kade sto igrac pogodi mislam.

Реално ако веќе го оценија како намерен удар тогаш се дава исклучувачка. Удирање судија е нешто најниско во спортот.

Мене не ми е јасно со кој памет техничка му дадоа. Целосно очигледно е ненамерно.

Пошто се начнаа судиите, иако тотално неповрзано, дали имате приметено дека последните 2-3 сезони, премногу касно се свират фаули што се на шут, положување, забивање...фаули што ги носат на слободни.

Буквално каснат по 1-2 секунди, прво гледаат да гледат да видат дали ќе влезе, па ако влезе, добро, нема фаул, ако не влезе, свират.
Живи глупости, како предност што даваат во фудбал, на тоа почна да заличува ова.

леле ова го немав гледано:pos::pos:

Робин Лопез ова веќе го прави по втор пат, каков идиот:pos:

772bffe1077b47cbafd5718d978f1810.png

Први резултати од гласањето за All Star. Пачулиа втор во фронткорт на запад. :icon_mrgr:

Многу ми е мерак за Јанис, секако заслужува повеќе и од Мело и од Џорџ.

Колку несозреани деца играат во Лејкерс о Боже...

Ова треба доста да ги замисли останатите кандидати за титула (Голден Стејт и Сан Антонио, евентуално Клиперси и Торонто).

Корвер во системот на Кливленд е застрашувачки. Кливленд прави сериозен чекор напред.

Инаку Атланта и официјално оди во фаза на распродажба и rebuild. Мислам дека ќе има и други такви екипи до Февруари. Очигледно е дека 3-5 екипи имаат само реални шанси да направат нешто во плејофот, па некои од разочараните останати можно е да распродаваат по овие 3-5 екипи квалитетни играчи. Paul Millsap е веројатно следен, Торонто долго време се загреани за него, ваков трејд не би ме изненадил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom