НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако дека Мело е Мело и не се ни споредува ИНДИВИДУАЛНО со Кантер но прашањето е колку ќе можи,поточно колку ќе сака да се жртвува за да игра со Рас

Вервај дека се ќе жртвува Мело ова сезона ако треба само да освој прстен.

Беверли,Риверс,Галинари,Грифин,Јордан-стартери
Теодосич,Лу Вилиамс,Монтрезел Харел,Декер и Реед-клупа
И без Крис Пол, Клиперси имаат тим за во плејоф.

Минесота имаат силна петорка но тенка клупа,но ке видиме:toe:

Теодосич и Беверли стартери ќе бидат.. Веќе имаат играно заедно во Олимпиакос.. Мора јак одбранбен покрај Теодосич

Главниот проблем е во Клиперс ова лето то шо неојдоја да такнуват,сепак поважно муе да продат карти отколку да го подобрат тимот,ако сега нетанкуват во овај пресилен Запад незнам кога би било добро време да се танкува,имат иначе солиден тим за влез во ПО и метла во прва рунда од ГСВ.

И јас мислам окц па и другиве тимови по колективно ќе играат, некако сите се мотивирани да ги здробат гсв,поготово дјурент

Нема Универзум во кој овој тим на Оклахома е пред Спарси..., за ГСВ да не зборувам, а на страна што има доста јаки екипи годинава на запад, Хјустон, Денвер, Клиперси, сите се тука и може да се носат со ОКС. Не знам стварно како ќе функционираат тројцава, ама мене не ми изгледа дека ќе направат нешто WOW.
Секако ќе биде доста интересна сезонава за пратење, има доста добри и силни тимови. Денвер и Минесота ќе ми бидат најдобри за гледање и баш сакам да видам до каде можат да одат.

Не се ни САС веќе тоа што беа, од што се се поретки квалитетните играчи во Спарс очекувам главен проблем да бидат повредите оваа сезона. Цел терет ке падне на 2-3ца.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тoчнo е декa Спурси немaaт мнoгу квaлитетни игрaчи,нo aкo Пoп успее дa ги мoтивирa и дa нaпрaви игрaчи oд Dejounte Murray,Kyle Anderson,Brandon Paul,Bryn Forbs и Davis Bertans мoжнo е дa стигнaт дaлеку,сo Сaн Антoниo никoгaш не се знaе.Gasol,Manu,Parker се вo пooдминaти гoдини a Rudy Gay и Aldridge не се кoнстaнтни и незнaм кoлку ке му пoмoгнaт нa Kawhi Leonard.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom