НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Голден Стејт биле неконстантна екипа:facepalm::facepalm::facepalm:

Добро јас сфаќам да не ги сакаш , да не им сакаш играчи , да не им сакаш игра или не знам што , едноставно вкус и тоа е тоа. Ама муабетиве бе? Неконстантни биле , тим што сруши рекорд , што од 82 утакмици победија на 73 , неможам стварно да сфатам :toe:

Богут го лепеше Џејмс во многу наврати, ќе иде сега на влезови со поголема самодоверба.

Богут го лепеше Џејмс во многу наврати, ќе иде сега на влезови со поголема самодоверба.
Moжеш до утре да си саркастичен ама Богут врши одлична работа под кошевите. Сезонава беше каде каде подобар од лани во дефанзива. Доста губи ГС што Богут нема да игра.

Moжеш до утре да си саркастичен ама Богут врши одлична работа под кошевите. Сезонава беше каде каде подобар од лани во дефанзива. Доста губи ГС што Богут нема да игра.
Не бев саркастичен, Богут одлично затвора, Игуодала е ок но одморен од клупа само кога влага.[DOUBLEPOST=1466037178][/DOUBLEPOST]Еден од размазениве растени од милионери кои што имале патем тежок живот се дрзна со глупа изјава пред некој ден за кралот но му врати убаво ричард џеферсон
"If it's a man's game, shut up about the [illegal screen]," Jefferson told The Vertical. "Or don't say anything about LeBron. Klay, he's like my little brother. But we can't contradict ourselves."
Gotta love rj

Последно уредено од модератор:
Ja sum bil iskompleksiran, a vie sto do april mesec navivate za eden tim pa do kaj gura playoff gura, posle toa si stavate slika fino lepo od Lebron pa nikomu nisto, toa nema vrska neli? :) A pa da ne zboram kolku curry i kompanija vi imaat nabieno kompleks toa baska, nikakva kosarka igrale, im se serelo na poedinci od trojkite itn

Добро бе еве, јас НБА не гледам низ цела сезона, од помал онака фан сум на Маверикс, но омилен играч ми е Леброн и си навивам за него. Може, или треба дозволам да барам од некој? :icon_lol:

Добро бе еве, јас НБА не гледам низ цела сезона, од помал онака фан сум на Маверикс, но омилен играч ми е Леброн и си навивам за него. Може, или треба дозволам да барам од некој? :icon_lol:
ајде ке направиме исклучок за тебе, може ајде :D[DOUBLEPOST=1466068403][/DOUBLEPOST]
ајде ке направиме исклучок за тебе, може ајде :D

Фантом се јави, сеа све едно ми е кој ќе тепа :icon_lol:
Се шалим не ми е свеедно

Иначе понудата на Минесота била 5-ти пик Лавин, Шабаз и Пековиќ, за Џими и пик од втора рунда на Чикаго
После нека го трејдаат Рики Рубио у Фили која бара плеј за некој од четворките нивни и нека го земат Рондо !!

Рондо, Џими, Вигинс, Окафор/Ноел/Шариќ, КАТ !! :icon_mrgr:

ben-simmons-dangelo-russell-karl-anthony-towns-devin-booker.jpg

Не мислев дека толкав е Бен Симонс.. ко детенца се до него овие посебно Расел

Страшно грди ми се овие дресови со ракави на Кавс.

Катастрофална одбрана на ГСВ. 26-9 за помалку од 10 минути, не можеа да отворат полошо. Да не зборам предвреме, али ќе гледаме изгледа мајсторка во Оракл Арена.

9 поени за 11 минути хехехе...стварно рушат многу рекорди гсв. Е тоа е тој шампионски тим

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Премногу лесно го прават тој switch Кавси за Леброн да го избегни Игудала во дуел. Мизерно издание и по се изгледа уште отсега се гледа дека ќе има мајсторка. Нешто шо можда и оваа серија заслужува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom