НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sudiite im ja kradat pobedata na Pistonsi. Kriminal

Какви криминали имаат правено судиите во НБА,ова ништо не е ...Кливленд мора да игра финале конференција па ако треба таму ќе го отераат милум или силум..Детроит и денес да победеше немаше да му смени многу бидејќи ионака ќе бидат елиминирани

Кливленд само 5 изгубени топки,ништо чудно и рекорд да бутнаа.
Се надевам дека во конференциското и во главното финале нема да гледам судиски одлуки како таа со 2те слободни на Леброн.

Леле овој Реџи Џексон, прав црнец од гето. Се расправа со судии, претерува у дриблање. Јбг црњо, против Кевин Лав и Чичко Дру не се игра така.

Едит: Не се фаќајте за судиската грешка кога му поклонија слободни на Леброн, у НБА имало и ќе има поголеми судски неправди.

Детроит беа премногу статични у последната четвртина, освен Џексон кој беше буквално мува без глава.

Касно фатив да го гледам натпреварот, ама кога на Чичко Дру му е погоден денот нема сила што ќе го запре Кливленд.

"Faulot" nad Irving.:eek::rolleyes:

Reggie ja opleska na kraj,kriminalno ja opleska.Sevkupno izigra dobar natprevar,ama na kraj od previse zelba izgore.

Van Gundy izjavi deka na Lebron ne mu sudat dovolno fauli(defanzivni) ,a pravi sto saka(vlece,turka itn).Denes mu dosudija dva-tri takvi i polude.

Bravo za Stanley,bez doza respekt.:bravobe:

So dobro menagiranje,a ocigledno toa e na nivo,potencijalot sto go ima ovaa ekipa moze da se iskoristi.

Vonzemjaninon Jefferson ja svrte utakmicata so taa trojka na 76-83.Posle toa padnaa Detroit.

Каква е оваа бе смешна одбрана од Хорнетс , ги газат ееееј , 41 поени примија у 1/4
Се шетаат Мајами у рекет , кој стигне ги полни

Колку го сакам ваквиот Леброн еј, лабава игра, паметна со разигрување на другите играчи

"Faulot" nad Irving.:eek::rolleyes:

Reggie ja opleska na kraj,kriminalno ja opleska.Sevkupno izigra dobar natprevar,ama na kraj od previse zelba izgore.

Van Gundy izjavi deka na Lebron ne mu sudat dovolno fauli(defanzivni) ,a pravi sto saka(vlece,turka itn).Denes mu dosudija dva-tri takvi i polude.

Bravo za Stanley,bez doza respekt.:bravobe:

So dobro menagiranje,a ocigledno toa e na nivo,potencijalot sto go ima ovaa ekipa moze da se iskoristi.

Vonzemjaninon Jefferson ja svrte utakmicata so taa trojka na 76-83.Posle toa padnaa Detroit.
Нема да му свират офанзивни фаули, па може да прави што сака. (изјавата)

Мајами како лесно си ги газат овие босиве. Whiteside и Wade си играат курот со нив у рекет. Deng има страшно полувреме исто , мислам дека е без промашај.
Полоша одбрана одамна неам гледано .. значи буквално едвај затвараат свој рекет , не превзимаат после блок , тотално незаинтересирано некако. Лошо им се пишуе на Хорнетс

Добро изигра Детроит ама неискуството си го направи своето. Во последните 6 минути рацете им се фатија а ги имаа Кавси в раце. Имаше неколку спорни одлуки кои воопшто не влијаеа на крај на резултатот. Кривицата треба Пистонси да си ја бараат во нив и како тоа така лесно Лав им здрви 30 поени и тоа пола од нив ги даде од отворени шутеви. Стенли Џонсон алал вера на 3-4 пати каква одбрана одигра над Леброн. :cuc:

Na whatifsport simultantka manav vaka izlegoja

1. Warriors vs 8.Rockets 4-0
2. Spurs vs 7. Grizzlies 4-1
3. OKC vs 6. Mavs 4-0
4. Clippers vs 5. Blazers 4-1

1. Cavs vs 8.Pistons 4-1
2. Raptors vs 7. Pacers 3-4
3. Heat vs 6. Hornets 4-2
4. Hawks vs 5. Celtics 4-0

-----------------------------------------------------------

1. Warriors vs 4. Clippers 4-0
2. Spurs vs 3. OKC 3-4

1. Cavs vs 4. Hawks 4-1
3. Heat vs 7. Pacers 4-0

-----------------------------------------------------

1. Warriors vs 3. OKC 4-3

1. Cavs vs 3. Heat 2-4

------------------------------------------------------------------

1. Warriors vs 3. Heat 2-4

Ах бе за една мочана победа не дојдоа до 7-мо место, и меч ап со Торонто.
Иначе неколкуте спорни судиски одлуки не влијаеа на резултатот али влијаеа на психата на играчите на Детроит, освен Реџи ова им е прв плеј оф на цел тим на Детроит, а и Реџи не се изнаиграл баш покрај Расел.
Иначе мене појќе ме чуди како Кајри им истури 30 поени, за Лов очекував дека ќе идат на него пошто Херис е понизок од него, и е просечен дефанзивец и знаев дека прво оружје у нападот на КАвс против Детроит ќе биде Лов, така ќе биде и цела серија ...

ја гледав само кливлент имам само едно да кажам овој леброн е многу голем плачко бе што се тие безвезални фаули и се буни дека не фаулирал мрш бе !!!! инаку ленард е ѕверотиња ( ја барав Ѕ на тастатурата добри 20 секунди :bravobe: ).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom