НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Chad FordVerified account‏@chadfordinsider 5h5 hours ago
Thon Maker was just cleared by the NBA to enter the 2016 NBA Draft according to sources. Story coming ...

Дирек од средно..

Згодно бате

640%20-%20Thon%20Maker%20104.jpg

Разгледајте постови од пред некоја сезона доста го форсиравте овој дека е следна супер ѕвезда....

Не е толку јак ама барем уште една опција за драфтување има со оглед колку е за никаде драфтов...

Ne zborete gluposti, sekoj od nas pocnal da naviva zatoa sto nekoj igrac posebno mu vlegol vo oko, mene Drose zatoa sto pred toa nemav nisto takvo ni priblizno videno, pa od 2009 2010 godina sum za bullsi. A so ogled na toa sto ne sum lebron fan, timot mi e pred igracot pa i da si zamine rose pod bilo koi okolnosti od Chikago, za niv kje bidam mn normalno :)

Разгледајте постови од пред некоја сезона доста го форсиравте овој дека е следна супер ѕвезда....

Не е толку јак ама барем уште една опција за драфтување има со оглед колку е за никаде драфтов...

Сигурно ја сум пишувал :icon_lol:
Прва втора средно уште го хајпаа, јадеше детето људи, после нагло се извиши и стана висмајца обична.
Хашим Табет, слична игра има на Вајсајд, само да нафрли некое килце, и мислим дека згреши што не отиде на колеџ, али ќе видиме

Убаво си пишал тој на твитер мора да се прај од некаде пари, според мене не треба да го има ова.

иначе за драфтов летово највеќе ми се свиѓа овој buddy hield дечково е луд сепак 6ти е за можност да го бираат :(

Дајте некој добар стрим без регистрација за Голден Стејт вс Хјустон.

Мајами - Шарлот спрема мене ќе биде најизедначена. Атланта - Бостон исто мислам ќе бидат доста интересни утакмици , им давам блага предност на Атланта. Торонто лесно со Индиана

Ајде на кратко мои прогнози за првата рунда од плејофот

Кливленд - Детроит 4:1
Торонто - Индијана 4:1
Мајами - Шарлот 3:4
Атланта - Бостон 4:2

Голден Стејт - Хјустон 4:1
Сан Антонио - Мемфис 4:0
ЛА Клиперс - Портланд 4:1
Оклахома Сити - Далас 4:2

ocekuvam iznenaduvanje od portland,po ladnokrvni se od klipers koj se gubat

Кливленд - Детроит 4:0
Торонто - Индијана 4:2