НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, еве немам гледано од 2000та година, само ти имаш и само ти го имаш гледано Пејтон. Во ред е сега?
batman-slaps-robin.jpeg

Не бе супер е ова што го игра ГСВ, ве замислувам вас од еспн кајгана како подскокнувате на свака тројка на Кари и реагирате нешто вака

laughing.gif

Плус колку е сладок со тоа очињата плави

tumblr_inline_nicfinhA8e1sc2hgb.gif

ок си е терајте си, мене не ми смета, само не се прајте паметни на свите што ова педерлуков не ни се свиѓа :icon_mrgr:

@memet122 што ти стави лајк , овака прави само ако го има Кари + :D

Aj ne mu go dudlajte mn mn na Brickot, golemo cudo odnel tim do finale east, prv toa go naprai iverson pa sto ne go spomnuvate? Mn pobitno e da kazete so koi igraci osvoi tituli i kako toj tim bese sklopen(4 all stara), tim napraen od edna sezona, dodeka gsw ima tim napraen striktno od draft igraci od zadnji 5-6 godini :) osven iggy i livingston sto se role igraci taka da prekinete ziti majka. Za bulls sum, samo pocituvam odlicna kosarka :)

Kidd pocnal da koristi rezervi!:eek::shook:
Ova treba da se zapise nekade.Ej zdravi pravi imase dva-tri graci i ne im davase ni sekunda dolgo vreme.Mu dojde pametot sega.Ne moze Middleton,Parker i Giannis da igraat sekoj natprevar po 40 minuti,toa e nenormalna rabota.

Nesto okolu koledz kosarkata i dominacijata na Sabonis.Deckoto ke bide krazba na draftot.:uzi:

http://nbacro.com/ncaa/march-madness-treci-dan-turnira-24446

Последно уредено:
Абе и 90% од луѓево не поштоваат пичкарски фудбал како на барселона што играше, со лежење и глумење и пимплање....па си газеа дечките.
И во тенисот се успорија доста од подлогите , па никаде не видов некој да ги оспорува успесите на надал поради тоа што му одговарале подлогите така?
АЈ сеа навивал марли за детроит касапите, и таа е таа вистинска кошарка другово е педерлана.

Al Farouq Aminu sutna poveke trojki denes od cela ekipa na Spurs sezonava.

Bas protiv Boogie i ekipata igrame vecer, top 5 neorganizirana ekipa u nba, ocaj defanzivno , mora da se dobie ovaa hh

Абе и 90% од луѓево не поштоваат пичкарски фудбал како на барселона што играше, со лежење и глумење и пимплање....па си газеа дечките.
И во тенисот се успорија доста од подлогите , па никаде не видов некој да ги оспорува успесите на надал поради тоа што му одговарале подлогите така?
АЈ сеа навивал марли за детроит касапите, и таа е таа вистинска кошарка другово е педерлана.
А ти знаеш порано Бекенбауер како им кршел нозе на таквите ко Меси ?? Кај се видело некој да прави такви потези без да заврши со нога у гипс во втора минута.

Истиот муабет е и за Кари. Ко демек Кари не може сам да си направи позиција за шут, само преку блокови со Грин знае да даде, тоа што го удвојуваат или утројуваат нема везе. Па за денешната кошарка ти треба мозок да изиграш напад ако веќе се мери која ера има поголем колбас. Ако порано си требал да бидеш снагатор и да се рмбаш само 1 на 1 сега ти треба многу повеќе од тоа. Движење на топка какво што имаат ГСВ и Спарс, посебно Спарс е квантна физика за постарите генерации. Порано се играле 2-3 тактики за разлика од сега. Порано ти требало физичка сила, а сега мозок. Не дека биле глупи порано, ми ја сфаќате поентата. Има цела филозофија позади тие лесни шутеви на Кари каде што е оставен сам на тројка и сами знаете дека е тешко да изградиш таква позиција.
Ама се согласувам дека играч ко Харден има да го пуши и тоа јако ако играл пред 20 години, ебате слободните што му ги судат. Прави двочекор од пола терен и се бута во нив за контанкт.

Што побрзо сфатите дека е нова ера и се игра подинамична и побрза кошарка без многу контакт толку подобро. Уживајте и гледајте, нема потреба од мерење ташаци. Исто ко дедо ми да го слушам, еее јас на твои години што се не сум правел, два хектари нива копав во еден ден и еден кубик дрва сечев, ти не знаеш секира во рака да држиш. Јас може не знам да цепам дрва ама па јас него со години го учев да го пушти телевизорот кај мене дека е со ресивер и има две даљинска, да не зборам за компјутер... Фората што е јас ќе научам да цепам дрва за два дена, а никогаш не сум го правел тоа цел живот сум на парно. Он за колку време ќе научи да ракува компјутер ?

Ај забегав малце со темава. Appreciate greatness и chill out :D

Голден Стејт ја обараат формата, ја темпираат за пред плеј оф, нема потреба да се форсира толку.

Спарс загубија на гостувањето кај Хорнетс, Лин со 29 поени 4/4 за три:eek::eek:

Леброн со трипл дабл против Нагетс, 33п,11ск,11ас.

Што се случи на Шарлот - Сан Антонио?! :eek: Исклучив на полувреме, многу слабо изиграа Шарлот, мислев блоуаут ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom