Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сакаш да кажеш дека е добра листата ?Не само Леброн катастрофа е целото рангирање.
Whatever ESPN is on with these rankings, I need some of it...
ESPN го земаат како релевантен портал за вакви работи![]()
Џони, како може Кари да е до Леброн и Коби кога Кари сега почнува да ја гради својата династија како што рече ти? Кари со 2 добри сезони може да биде подобар од Коби со 15 врвни сезони? Или од Леброн со 10 врвни? Има уште фурни леб да јаде Кари иако моментално е најдобар играч во лигата.Meне не ме изненади тоа што Коби е 12-ти..ионака секој можен експерт што прати кошарка го става под Данкан и Леброн кога се работи за било каква листа..мене ме чуди што Кари е толку назад, а дечкото гази иако е сеуште млад па тука се досетките околу тие најдобрите 100..
Кари веќе неколку години игра на врвно ниво а еве веќе година и пол е вистинска поентерска машина што сериозно му се наближува на Лебронот и Брајант во контекст на доминација на лигата...
Ќеф ми е за дечкото и покрај тоа што не сум фан на ГСВ би сакал да направат династија и да изгазат све живо диво кога Милвоки ионака се за никаде
Колку симпатичен ми беше Харден периодот коа влагаше од клупа во ОКЦ, а колку ми е сега најодвратен во цела НБА...
Шо убао Портланд ги згазија два пати во една недела Рокетси, милина, плус влегоа во местата за плејоф, тимска хемија на максимум, а и Лилард попаметен од меч у меч...
Убаво си осетив пред да почне сезонава, пишав дека глеам потенцијал, 27-27 пред олстар. На почеток на сезона имаа едно 5-6 добиени мечеви што ги изгубија, сеа научија како да тепаат. Никој жив не очекуваше ваков скор за Блејзерс.. многу реално изглеа сеа плејофот, али само ако вака продужат, зашто и тежок распоред имаат до крај.