Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Бареа си ги работи...Дали ќе го забележат вториот пораз?Размазени 12 годишни деца што вчера ја откриле кафаната. Така играат, додека не си идат Геј, Казнс и Карл ќе гледам патетики. Но проблемот е во Вивек, сопственикот што дозволува сè да се гради и да се одлучува околу Демаркус, идиотиште. Убаво ги изруга сите Грент (коментаторот) во неговото шоу, кој сака може да чуе ептен го поштувам пошто е директен и само он не им лиже гз (а свесен е за ризикот дека може да лета од работа).
Размазени 12 годишни деца што вчера ја откриле кафаната. Така играат, додека не си идат Геј, Казнс и Карл ќе гледам патетики. Но проблемот е во Вивек, сопственикот што дозволува сè да се гради и да се одлучува околу Демаркус, идиотиште. Убаво ги изруга сите Грент (коментаторот) во неговото шоу, кој сака може да чуе ептен го поштувам пошто е директен и само он не им лиже гз (а свесен е за ризикот дека може да лета од работа).
Клик за The grant napar show, декември 29
(од 2:00 неколку минути, исто и од 56:00 натака е интересно)

Почитувам мислење но не се сложувам. Зошто би сакал да направи нешто повеќе кога он не го користи ни моменталното. Му го донесоа Рондо (кој му билда статистика кој никој до сега), солидни 4-ки до него кој што не трошат топки, Џорџ Карл му дава секаква слобода, лојални фанови и една од најубавите арени од следната сезона. Проблем има со емоциите, а дека е неоспорен талент дефинитивно. Но искрено би го дал лично пример за Вучевич+Хезоња+Фоурниер (најфер трејд, добро тука и Марко ќе треба да влезе у пакетот мада пошо и он ме разочара, слободно), Дјурент ќе биде слободен (мхм, ништо чудно да напушти окц) Дрејмонд Грин+Барнс исто би свршиле работа. Ма и Самарџиски би го земал место Казнс моментално, ако ништо друго бар ќе ме смее.Пак јас.
Немој да ме сфатиш погрешно со постов. Лично сметам дека однесувањето на ДМЦ во Сакто соодветствува на амбициите на клубот. Казнс сака да направи нешто повеќе, но не ја бива работата. Можи грешам, а можи и не, но сметам дека Казнс ако дојде во некоја сериозна франшиза и самиот ќе стане многу, многу поозбилен. Не дека Сакто е лоша франшиза (далеку од тоа) но амбициите, очекувањата и реализацијата на сето тоа, не се поклопуваат во последниве 10тина години. За жал.
Пак јас.
Немој да ме сфатиш погрешно со постов. Лично сметам дека однесувањето на ДМЦ во Сакто соодветствува на амбициите на клубот. Казнс сака да направи нешто повеќе, но не ја бива работата. Можи грешам, а можи и не, но сметам дека Казнс ако дојде во некоја сериозна франшиза и самиот ќе стане многу, многу поозбилен. Не дека Сакто е лоша франшиза (далеку од тоа) но амбициите, очекувањата и реализацијата на сето тоа, не се поклопуваат во последниве 10тина години. За жал.

) sledna godina ke ima bulls strasna double double masina vo bobby, a samo 19 godini ima hhhh