НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Неконстатноста ќе ги уништи Булси сезонава. Ако не се средат црно им се пишува. Не може да си контендер ако губиш од Бруклин дома а по 3 дена играш ваква партија кај ОКЦ. Фред мора да ги среди малку и не смее да се случат онакви срамни изјави на Батлер. Таа работа треба да се среди во соблекувалните а не да даваш таква изјава. Се надевам дека Хојберг ќе му каже кој е кој и која му функцијата на Џими, а тоа не е тој да кажува дали Хојберг бил многу мек.

Апсолутно си во право околу изјавите на Џими, ама оваа сезона само тој и Гасол покажаа нешто...
Екипата уште нема пронајдено свој идентитет, што ако не во целост барем делумно е одговорност на тренерот, да ги постави играчите како што замислува и да извлечи од нив еден или двајца лидери кои кога е најтешко ќе потегнат. Засега Чикаго игра периодична кошарка од типот... „од каде дува ветрот“, така да очекувајте веќе следната да ја изгубат...

Тој тим има доволно квалитет и екскурзии од типот на онаа на Џими или пак од типот на оние на управата кога уште не започната сезоната даваат изјава дека Ноа ќе го трејдуваат се апсолутно аматерски за ова ниво.

Истокот годинава ми е апсолутно интересен и мислам дека до последно нема да се знае распоред на табелата и кој со кого ќе игра во плеј-оф, што од друга страна е добро бидејќи на кладилница ќе може да пишиме играчи under (минус) во континуитет и да се офајдиме од тоа....

Апсолутно си во право околу изјавите на Џими, ама оваа сезона само тој и Гасол покажаа нешто...
Екипата уште нема пронајдено свој идентитет, што ако не во целост барем делумно е одговорност на тренерот, да ги постави играчите како што замислува и да извлечи од нив еден или двајца лидери кои кога е најтешко ќе потегнат. Засега Чикаго игра периодична кошарка од типот... „од каде дува ветрот“, така да очекувајте веќе следната да ја изгубат...

Тој тим има доволно квалитет и екскурзии од типот на онаа на Џими или пак од типот на оние на управата кога уште не започната сезоната даваат изјава дека Ноа ќе го трејдуваат се апсолутно аматерски за ова ниво.

Истокот годинава ми е апсолутно интересен и мислам дека до последно нема да се знае распоред на табелата и кој со кого ќе игра во плеј-оф, што од друга страна е добро бидејќи на кладилница ќе може да пишиме играчи under (минус) во континуитет и да се офајдиме од тоа....
Чикаго има нов тренер кој е дијаметрално различен од претходниот и сигурно дека ќе му треба време да почни екипата да игра како што тој има замислено. После олстарот ќе имаме појасна слика и ќе можеме да ги коментираме Чикаго.

Чикаго има нов тренер кој е дијаметрално различен од претходниот и сигурно дека ќе му треба време да почни екипата да игра како што тој има замислено. После олстарот ќе имаме појасна слика и ќе можеме да ги коментираме Чикаго.

Ако и после олстар Роуз е ваков каков што е, а другите играат променливо... џабе. Хемијата во тој тим не е како лани... ќе видиме што и дали ќе се случи нешто позитивно со тој тим годинава.
Според досега прикажаното, не.
Здравје, догла сезона... ќе видиме.

Прво треба во плејофот да се пласираат за да може да се дискутира за рунди. Далеку од сигурно е дека ќе се пласираат. Сеуште има едно 12-13 екипи кои влегуваат во релативно израмнета трка за останатите 7 места на истокот (Кливленд е единствен сигурен).

Поизедначена источна конференција никогаш немало. Освен Филаделфија и Бруклин сите се во игра...

Мајами и Чикаго ми се чини дека се двете екипи кои ми се чини дека барем во моментов котираат малку повисоко на табелата отколку што реално имаат прикажано.

nemozes da znaes so ke se desi do play off edna povreda moze da smeni mn stvari ko lani miami sto neuspeaa da vlezat

Прво треба во плејофот да се пласираат за да може да се дискутира за рунди. Далеку од сигурно е дека ќе се пласираат. Сеуште има едно 12-13 екипи кои влегуваат во релативно израмнета трка за останатите 7 места на истокот (Кливленд е единствен сигурен).

Поизедначена источна конференција никогаш немало. Освен Филаделфија и Бруклин сите се во игра...

Мајами и Чикаго ми се чини дека се двете екипи кои ми се чини дека барем во моментов котираат малку повисоко на табелата отколку што реално имаат прикажано.

Еве јас ќе ти кажам. Сигурно ќе се пласираат. Вистина сега сите се близу еден до друг, ама во наредните 15-20 утакмици се ќе си дојде на свое место. Реално, Чикаго и Мајами имаат каде-каде поквалитетни екипи од другите. Еве и Индијана ќе ја ставам во овој кош.

Dobri se Toronto mozat daleku da stignat sezonava (y)
Imaat ok zamena za Valanciunas vo Biyombo denes imase 14p 12sk 4bl so sut 5-7

Ja sepak mislam deka mozat do 2-ra runda,ako ne i poise.
Posle Cikago,Miami i Klivlend,spored mene najdobar tim imaat Toronto.Imaat dvajca lideri vo Lowry i Derozan,koi imaat dosega prosek nad 20 poeni po mec,imaat dobar centar vo Valanciunas i negova dobra zamena vo Biyombo,go imaat i iskusniot Skola,tuka e i Carroll,i uste nekolku solidni igraci....sepak ova e moe mislenje.

I Dragic posle kojznae kolku vreme so nad 20 poeni,ja mislam deka negovata neefikasnost se dolzi na toa sto e 3-et izbor vo napadot posle Bosh i Wade,stvarno bi sakal da si ja povrati formata,posto mi eden od podragite igraci :)

I Dragic posle kojznae kolku vreme so nad 20 poeni,ja mislam deka negovata neefikasnost se dolzi na toa sto e 3-et izbor vo napadot posle Bosh i Wade,stvarno bi sakal da si ja povrati formata,posto mi eden od podragite igraci :)

Затоа е Драгич :D[DOUBLEPOST=1451222479][/DOUBLEPOST]Што им направиле Портланд на Кливленд хухуу.. 20 разлика да ти ебам.. :D
2ра победа на Филаделфијаа :D

Последно уредено:
Лелелел какво бананче попи Лу Вилиамс од Џамајхaл Грин!:drk::drk:Not in my house!

И ВИнс закуца страшно силно.:cool:[DOUBLEPOST=1451260568][/DOUBLEPOST]Сега Џеф Грин над Ник Јанг!:cuc::drk:

Последно уредено:
Во 03:00 изморени Портланд без Лилард против Кингси, очекувам победа на Сакраменто и доказ дека сепак се плејоф екипа, ќе видиме. Колисон со 60.3% шут и 15.5 во 6 натпревари солидно за од клупа, за Каспи во претходниот пост пишав дека е најконстантниот со супер шут за 3 (кога ќе се крене на шут веќе знам дека е влезена, слични емоции од времето на Пеџа), Рондо стандардно си е лидер (не најдобар, DMC си е сепак) егото ако го симнат и бркањето на индивидуални статистки ќе тепаат 100%. C. J. Mccollum е мерак за гледање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom