раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 1.990
Да ти ебам и Коби и се, 18- го имам, 3 лични изнудува и анд-1 со шут. Шукурац лајнар, уште сеа у пензија да те ебам у старата куротресина

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Marko, Koufos, Ben... константно слабо цела сезона, најдобриот SF вечерва е Сет Кари. Сет има 1 поен.

Од средношколци изгубија дома, плејоф ќе играле.Ајде пак сеа да се објаснуваме треба како на ол стар играат стално најпопуларните а не најдобрите од таа сезона.
Дел од договорот им е бидејќи ако се популарни продаваат дресови, што значи повеќе профит за газдата.
Незнаев дека е така структурирано, во тој случај мора да се преправи тоа, не е фер кон малите тимови.Не е заради тоа. На исто ниво е ставен со all-NBA тимовите во договорот. Не ми текнува 100% како беше ќе треба да пребарам, но во принцип има ставка за младите играчи кои после својот руки договор треба да потпишат нов, каде максимумот кој можат да го добијат е поголем ако освојат MVP титула, или имаат 2 настапи на олстар или избори во all-NBA тим до тој момент.
Оваа ставка ја исполни Rose, а има шанси и Davis, но можно е заради непласман на олстар сезонава да настрада и да изгуби милиони (а многу ретко тренерите изгласуваат играчи од под .500 екипи). Не сум сигурн за Irving. Cousins не ја доби - Сакраменто беше премногу слаб за да може да конкурира за вакви признанија...