НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна статија начекав на страните за Јута, Хејвард е земен еден пик пред Пол Џорџ а Алек Буркс е 2 пика пред Каваи. Каде би била сега Јута со Џорџ и Каваи не знам но сигурно Каваи би бил од огромна помош. За Џорџ сеуште мислам дека се тука некаде со Хејвард, не е голема разликата меѓу нив.

da tuka nekade se.....pol e 5 klasi samo pogore

За Џорџ сеуште мислам дека се тука некаде со Хејвард, не е голема разликата меѓу нив.

11219089_10205586072191343_4575905016179601411_n.jpg

george.png gordon.png
Да не ве цитирам сите, еве ви статистиката од сезоната на Џорџ пред повреда и ланската на Гордон. Малку подобар % за 2 поени на Гордон, ист % за 3ки Џорџ 2 поени повеќе во просек и подобар скок, Гордон повеќе асистенции. Или јас сум ќор и не ги гледам 5те класи разлика. Сезонава е подобар Џорџ само поради слабиот старт на Гордон но полека фаќа ритам и бројките само нагоре можат да одат.

Пол Џорџ е играч околку кој можеш да го градиш тимот и е лидер во тимот,Хејвард не е таков играч.Оваа сезона не можеш двајцата во иста реченица да ги ставиш.

А и по хард воркер е Џорџ и на терен и во теретана. Секој скаут тоа би го гледал у старт.

Пол Џорџ е играч околку кој можеш да го градиш тимот и е лидер во тимот,Хејвард не е таков играч.Оваа сезона не можеш двајцата во иста реченица да ги ставиш.
Џорџ е мвп кандидат, не дупи и ти, објективност нула
Ама не се 5 класи разлика. Појак е Џорџ да ама и Гордон е во топ 5 СФ во лигата. Леброн,Каваи,Дурант,Џорџ и Гордон. И Гордон да играше во Индијана на истокот ќе ги имаше плејоф настапите. Муабетот од почеток ми беше колку 2 пока можеа да сменат во Јута и дека не е толкава грешка изборот на Гордон пред Џорџ за разлика од не избирањето на Каваи.

76ерс биле Евролига екипа? Овие у Аба лига да ги пуштиш нема фајнал 4 да влезат, Македонски куп дали ќе успеат да освојат :D

Неписмениот менаџер на Кингси Пит Алесандро тој драфт го избра Фредет пред Каваи
giphy.gif

Како сакаш врти ја, далеку поквалитетен е Џорџ од Хејвард

Ама не се 5 класи разлика. Појак е Џорџ да ама и Гордон е во топ 5 СФ во лигата. Леброн,Каваи,Дурант,Џорџ и Гордон. И Гордон да играше во Индијана на истокот ќе ги имаше плејоф настапите. Муабетот од почеток ми беше колку 2 пока можеа да сменат во Јута и дека не е толкава грешка изборот на Гордон пред Џорџ за разлика од не избирањето на Каваи.

Го ставаш пред Џими Батлер,Дрејмонд Грин,Батум(оваа сезона е подобар и покорисен од Гордон) па и Кармело?

Еве и да е топ 5 сф, Џорџ е топ 10 ИГРАЧ воопшто, а овој не е ни топ 25

Лани Индиана без Џорџ не успеа да обезбеди плејоф , што оваа сезона мислам дека тоа нема шанса да се случи. Според мене импактот што го има Џорџ за екипата е далеку поголем од импактот на Хејворд. Како што кажа член погоре поголем лидер е и можеш тим да градиш околу него.Што не би го рекол тоа за Хејворд

И не знам зошто толку гледате статистика. Истото беше кога споредувавте Коби со Данкан. Значи не е само поентата види прочитај , треба да се седне и да се гледа. И Лукас Леива според статистика е најдобар tackler у премиер лига , а секој што прати фудбал знае за какво дрво станува збор.

Ten years ago today, Kobe Bryant outscored the entire Dallas Mavericks team by dropping 62 points in 33 minutes -- 30 of them in the third quarter alone
[DOUBLEPOST=1450654278][/DOUBLEPOST]

@garthok ..Ако оваква четвртина не искористите значи стварно не знам.
А и стварно не знам што е со овие Торонто , скоро сите утакмици влегуваат ептен лабаво , и после трчаат да надополнат разлика. Неколку пати и успеаја да се вратат од -15 , -16 , мислам дека од -18 им е најголем успех сезонава. Сеа со вас да видиме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom