- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
да , ама и 28ма последователна победа у регуларна сезона , се испомешав упмм 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Официјално се 28Аха, знам дека некој ги брои и тие 4 од крајот на минатата регуларна сезона али друго е тоа, има какви такви промени у тимот.
Кул ќе биде да ги бутнат Мајами и Лејкерс почнувајќи со броење од оваа сезона, впрочем и рекордите на Мајами и Лејкерс се од една сезона. Оној на Мајами од 27 би требало лесно да го скинат според распоредот (освен ако не се преуморени утре после ова со Бостон), а после им иде Кливленд да ја брани 33 на Лејкерс.![]()
И сакаш да кажеш дека не е ништо ппсебно нивнава серија без пораз ?! Се знаеше дека кога тогаш ке мора малце да паднат у формаЕве почнаа да ги стигаат повредите Вориорс...почна да играат тешки утакмици и веќе ни една утакмица не ја добиваат така лесно како првите 10-15...деца напалени
Оди прошетај на чист воздух, иако заебана мисија е тоа на маглава.Еве почнаа да ги стигаат повредите Вориорс...почна да играат тешки утакмици и веќе ни една утакмица не ја добиваат така лесно како првите 10-15...деца напалени
Грин човече, абе од кај излезе, партали...5 блокади 5 украдени топки, 11 скока, 24 поени![]()