НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Погрешно ме сфати. Не реков јас дека сигурно ќе се прошетаат, туку дека ако никој не најде решение за таа постава ќе се прошетаат. Сан Антонио можеби и ќе најде решение. Имаат шанси со Leonard на Curry и Aldridge на пост против некој од пониските играчи на GSW. Ама засега ниту една од екипите против кои играа сезонава не покажа никакви шанси за игра против оваа екипа...
Тоа е затоа што и не играа против сериозни екипи. Не ја омаловажувам серијава, баш сум фасциниран.

Годинава ако завршат ГСВ први а Спарс втори на запад што е многу веројатно... Западното финале ќе значи многу умор што Кливленд може да го материјализира во титула ако победник во финалето на запад биде Спарс. Ако победи ГСВ некако убеден сум дека ќе гледаме реприза на лани со се надевам комплетен Кливленд.

Со здрави Кајри и Лав Кливленд фаворит е во финале па ако сака ГС и 80-1 нека оди сезонава

здрав Кливленд у 5 утакмици го добива Голден Стејт

Со здрави Кајри и Лав Кливленд фаворит е во финале па ако сака ГС и 80-1 нека оди сезонава

o_O

Под претпоставка на здравје кај сите екипи, многу тешко веројатно дека било кој може да биде фаворит против GSW.

Кој сака нека е здрав кај Кливленд, ако ГСВ дотуркаат до финале секако се фаворити. Најразновидна игра имаат, буквално се може да одиграат, додека Кливленд зависат од одредени играчи и тоа премногу. Плус Кајри за да достигне форма ќе треба доста време, ипак многу паузираше.

На Мајами серијата им ја сопре Чикаго :D

Таа разновидна игра не пали баш против Кливленд како шо видовме во финалето.. Делаведова ќе му ја земи свеста на Кари пак.. Додај Кајри, Лав и Мо и овај пат нема кај да бегат глувците

Нормално по претпоставка дека ГС ќе ги минат Спарси во плејоф шо и не сум баш сигурен

И јас мислам дека Спарси ќе им бидат најтешкиот противник, многу потежок отколку Кливленд. Тоа со Делаведова ланската сезона беше случајност и ништо повеќе. Кари сега има титула во својот џеб, тон искуство и самодоверба и моментално е најдобар играч на светот.[DOUBLEPOST=1450018249][/DOUBLEPOST]
До Јуни ќе достигне форма :)
Аха, така се постигаше форма, преку ноќ.

izgubija edna utakmica GSW i odma pochnaa site kako toa nema da osvoele titula, deka Cavs se najjaki so Irving i Mo..opushtete se i uzhivajte vo kosharkata, kje dojde plejof pa posle kje se zborat vakvi muabeti :))

И јас мислам дека Спарси ќе им бидат најтешкиот противник, многу потежок отколку Кливленд. Тоа со Делаведова ланската сезона беше случајност и ништо повеќе. Кари сега има титула во својот џеб, тон искуство и самодоверба и моментално е најдобар играч на светот.[DOUBLEPOST=1450018249][/DOUBLEPOST]
Аха, така се постигаше форма, преку ноќ.
ДОлга ноќ ваа, 5 месеца??

Кливленд го добија Вариорс у финале 4 0 , шовие. Краааал оплоди мееее.
Дечиња.

Прав баскет, она вистинското се чека да се гледа во плејофот на западот. Посебно ако дојде до пресметка С.А - Г.С :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom