Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да малку непопуларен тим некогаш излегува дека зборам сам со себе но да бидам искрен ретко пуштам натпревари меѓу други 2 тима а и не ме бива за анализи.@garthok сеа да не ме сфатиш погрешно, ама освен за Кингс што пишуваш нонстоп ја друго нешто не сум видел да напишеш на темава хахаха
Да малку непопуларен тим некогаш излегува дека зборам сам со себе но да бидам искрен ретко пуштам натпревари меѓу други 2 тима а и не ме бива за анализи.

The Warriors' last regular-season loss was suffered April 7 of last season, a 103-100 defeat at New Orleans. Eight months on, the tight win over the Raptors gave them 25 straight victories, keeping them within range of the NBA record of 33 in a row held by the 1971-72 Lakers.@nets
@pacers
@celtics
@bucks
vs suns
vs bucks
vs jazz
vs cavs
vs kings
@mavs
@rockets
vs nuggets
vs hornets
Со Пејсерси всреда ако тепат можат и то како да го рушат рекордот на Лејкерси од 33 последователни
@nets
@pacers
@celtics
@bucks
vs suns
vs bucks
vs jazz
vs cavs
vs kings
@mavs
@rockets
vs nuggets
vs hornets
Со Пејсерси всреда ако тепат можат и то како да го рушат рекордот на Лејкерси од 33 последователни