НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали е реален бе...колку бргу ја избацув топката само.

Убедливо најдобар ball handling, може сам да си креира позиција, одличен spot up шутер, одличен off ball movement...какво само кошаркарско IQ има го предвидува секој потег на дефанзивецот и дефанзивните специјали на противничките екипи.

Моментално е на 5,7 тројки по утакмица, минатата имаше 3,6, шутира 44,1% за три.

Ако форсира комотно може да затрпа секому 60,70 поени, на неговите 54 поени шутираше 18/28 од поле додека пак Коби на неговите 81 поени 28/46 и тогаш имаше две асистенции Коби а Стеф 9. Што ли ке бидне ако земе 45 шута до колку ли ке изброи, нереално....

Иначе после 6 сезони во нба:
Кари - 1191 постигнати 3
Реџи Милер - 717
Реј Ален - 928

Кратко и јасно бог, отац. :D

Дечкото е уметник. Додека другиве ќе бидат спомнувани само како ривали во ерата на Леброн (и Попович) овој ќе се пофали дека му го има земено скалпот.
Ослободен е од притисокот за освојување орстен и за тоа гледаме профи утакмици од него.
Едно време се чудев што орават Вориорс дали се нормални што го пуштија Елис ама од денешна перспектива...

Појак старт на актуелен шампион немам видено. Ако ги држи здравјето нема да ме чуди воопшто ако ја нападнат и магичната бројка од 70 победи... Едноставно моментално целата НБА нема против игра за нив (на чело со Curry).

Hawes imase 3-3 za tri, sto i da frlea vlagase :)) toa e idemo dalje, mora da se podobri odbranata pogotovo gasol i miro

Реков јас Андре ке експлодира и овој партал направи. :D

Него Лејкерс...[emoji33] [emoji27]

Жал ми е за Коби airball шутна од 3ка вчера....

Неможе вол да убоде...го стигнаа годините..

Изјави дека моментално е 200ти играч во лигата...

Иначе како го испалија Буденхолцер играчите на Атланта на тајмаутот...

https://vine.co/v/eLaK62rLYxI

И потегот на вечерта. :D

https://vine.co/v/eLzn7YVPbOB

Какви ликови има на сред утакмица, чоколадо си јаде. :D

Последно уредено:
Алал да му е на Драмонд, али вчера целата клупа на Пистонси имаа вкупно 2 поени...ова го неам видено

Вечер битка на непоразените

20140418_marquee-matchup-stephen-curry-chris-paul.jpg

Ben McLemore is expected to be removed from the starting lineup for Wednesday's game against the Suns, Bill Herenda of KFBK.com reports.

McLemore's struggles through the Sacramento Kings ' first four games have been well documented, and had already resulted in a downgrade in playing time before the report surfaced. The third-year guard played 20 minutes in Tuesday's loss to the Grizzlies, scoring only two points drop his season average to 4.3 per game. Though the Kings haven't officially announced McLemore's move to a bench role, Darren Collison seems like the most logical candidate to enter the starting lineup.
Штета, сурова е нба лигата. Вака ако продолжи се шпекулира дека ќе бараат трејд. Дивац неќе срања а ова што се случува потсеќа на ланска сезона. Мора да научат да играат без Демаркус.

18-2 водеа Визардс, и на крај ја изгубија четвртината 23-22...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom