НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако е ова проблемот за лошата игра го сфаќам и подржувам :D

Барем од помладите да фатеше некоја.

aj ariza razbira od odbrana nesto, ke probuva so durant, ama pigmeecon lawson ili james KAMEN nezavisno kako planiraat so russ da se spravat defanzivno ne mi e jasno

Kobe Bryant on his, and his team's, rough start: "I'm just playing like $hit right now. I'm getting the shots I want. I'm just not making them."

He added, "I'm the 200th best player in the league right now. I freaking suck."
Congratulations to Golden State Warriors MVP Stephen Curry and Detroit Pistons center Andre Drummond who have been named Players of the Week for their respective conferences.

Curry this week: 39.3 points, 7.2 assists, 5.7 rebounds, 52.4 PER.

Drummond this week: 18.7 points, 16.3 rebounds, 2.0 blocks - one 20/20 game.

Golden State is 3-0, Detroit is also 3-0.

Well deserved!

Two weeks ago, Lil B reinstated his curse on James Harden.

The Houston Rockets are 0-3, and have lost all games by 20+ points.

Harden is shooting 21% from the field so far over the three games.
:oops:
12191058_916199915154119_4161720997982182709_n.jpg

хахахах The Based God, овој го проколна Дурант никад да не освои титула, а лани и да не влеза у плеј оф, што и се деси !!

Смешка е типов, ама работеве ида све у негова полза и ги трола убоо :icon_lol:

3 straight 20 point losses and you say "The BasedGod" curse on James harden is not real? Hopefully harden is kind spirited - Lil B

Иначе кој незнае, Лил Б е раперче од Голден Стејт, и она со мешањето што го прае Харден уствари овој прв пут го напраел у некој негов спот, и Харден нејќел јавно да каже дека Лил Б е оригиналниот Д Кук денс, и дека го имитира. И овој му дигнал клетва и на него. :zver:

Загрижен сум за Бен, до сега има просек 5 поени, под 1 асистенција и 1.3 скока. Језда се само три текми но лошо играше и во предсезонските. Премногу неодлучлив, пасивен... веќе Карл му ја скрати минутажата. Криво ќе ми биде ако заврши како Стаускас пошо поталентиран е и атлетицизмот му е на врвно ниво. Врати си ја самодовербата bro, we need you. #LoyaltyIsLove.

Што и се дешава на Филаделфија на кои дроги се?

Што прави Блат дали е нормален петорката му е:
Џеферсон,Канингем,Делаведова, Знам само да скокам и Варежао, кој да ти шутне у оваа петорка бе ментолу еден.

леле Ноел ги изгази![DOUBLEPOST=1446512383][/DOUBLEPOST]Засега Кавс се 2/10 за три :facepalm:
Окафор е одличен (y)

Последно уредено:
Врти Кливленд ова, нема теорија да дозволат да изгубат од ужасниве.

Сега ЛеКоњина ке земе 30 шута и ке победа, Џалил и Ноел одлични денес. :)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Последно уредено:
+10 за OKC на почетокот на 2/4 пуни кучку бре. Брат Расел 11 поени.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Houston vodes 19-14,sea e 33-23..19-4 serija na Oklahoma

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom