НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и Вајтсајд нели се повреди претходната на почеток, зато и ја изгубија.. Мислам и тој аут за серијава ќе биди..

Знам, ама не знам дали има конкретно инфо околу Вајтсајд. А и да е аут, мислам дека пак Мајами е во предност затоа што Валанчиунас многу повеќе значи за Торонто отколку овој за Мајами.

Ајт, и официјално МВП-то отиде кај Кари, 2ра сезона по ред...повеќе од заслужено е ова

Само аудио, сите подкастови им се само аудио.

Ова се коментаторите од Арена?

Kings Name Dave Joerger Head Coach

Знам, ама не знам дали има конкретно инфо околу Вајтсајд. А и да е аут, мислам дека пак Мајами е во предност затоа што Валанчиунас многу повеќе значи за Торонто отколку овој за Мајами.

Многу им е битен за одбрана на рекет. И Лаури имаше интеврју дека треба до совршентство да го погоди аголот кога оди на влез преку Вајтсајд за да поентира. Еве и твит излезе

[DOUBLEPOST=1462830982][/DOUBLEPOST]Лилард па со лудаков фатил да се објаснува :pos:

upload_2016-5-9_23-56-2.png

Многу им е битен за одбрана на рекет. И Лаури имаше интеврју дека треба до совршентство да го погоди аголот кога оди на влез преку Вајтсајд за да поентира. Еве и твит излезе

[DOUBLEPOST=1462830982][/DOUBLEPOST]Лилард па со лудаков фатил да се објаснува :pos:

Прегледај го приврзокот 145786
А Хасан е аут само за оваа текма или отиде и он јабана?

Иста повреда ко Кари има, можда ќе биде спремен за следната серија ако поминат.

CiC4xddUgAAL3Lz.jpg

Конечно нешто паметно и од Кингси, супер тренер е Дејв !

Иначе по којзнае кој пат, Буфорд од САС ГМ на годината !!

Зошто не му дава шанса на Скола , кој е овој петардава од Бразил што го пушта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom