Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.722
- Поени од реакции
- 18.571
Имам дома еден стар шпорет да им дадам и него да го фрлат у кош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај го на Делавадова, и шпоретот и фрижидер некој стар ако имаш, $$$ е за тројка.Имам дома еден стар шпорет да им дадам и него да го фрлат у кош.
Истово го праеа и Булс у прво полувреме минатата утакмица, ова може да е малце побрутално.Имам дома еден стар шпорет да им дадам и него да го фрлат у кош.

Дај боже да го имаме другото лице во второто полувреме. Треба да и го бапне Тибодо немиен у газот сега у соблекувалната. Ноа не е ни сенка од ланска игра, игра УЖАСНО. Ако не се консолидираат сега, толку таа. Сакам да одат на Гасол на пост и Џими на влезови за да изнудат фаул иако со судиите тоа изгледа како невозможна мисија.За жал ова се двете лица на Булси шо ги "красат" цела сезона.
Дај боже да го имаме другото лице во второто полувреме. Треба да и го бапне Тибодо немиен у газот сега у соблекувалната. Ноа не е ни сенка од ланска игра, игра УЖАСНО. Ако не се консолидираат сега, толку таа. Сакам да одат на Гасол на пост и Џими на влезови за да изнудат фаул иако со судиите тоа изгледа како невозможна мисија.
Извор?Чикаго ја добива серијава.