НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Булси не ми ја кренат нервата вака пред легнување, не ја бива вечерта. Како е можно на 2 и пол минути до крај, на 6 негатива, после тајмаут да излезеш со 6 играчи на терен? :tapp::tapp::facepalm::facepalm:

@the_kop ostaj toa, eve i jas sum za bulls, kako moze tibs da go vadi snell samo sto pocna da puca trojki vo serija, ne utna deckoto vo posledna cetvrtina, go postuvam kako trener zaradi odbranata pred sea ama se izglupira jako vcera..

@the_kop ostaj toa, eve i jas sum za bulls, kako moze tibs da go vadi snell samo sto pocna da puca trojki vo serija, ne utna deckoto vo posledna cetvrtina, go postuvam kako trener zaradi odbranata pred sea ama se izglupira jako vcera..

Снел го извади бидејќи (буквално) немаше здив веќе. Во тие фуриозни 4-5 минути во кои Булси од -13 стигнаа на +4, Снел трчаше напред назад, а и ако се сеќаваш во следниот напад кога Мемфис имаше 3 офанзивни скока, беше општа бркотница по теренот. Никој не е будал инаку на 4 минути до крајот да игра со Брукс-Мур-Хајнрих на бековски позиции. Едноставно кажано, данокот на повредени играчи синоќа си го направи своето.

Bukvalno Cp33(vecerva po poeni :D ) na site podobri play vo nba ligava im igrase strasna odbrana, ne samo na russell vecerva. i curry si imase mn problemi posleden pat koga igraa

Има некакви шанси Пол Џорџ да се врати до плеј-офф?

Има некакви шанси Пол Џорџ да се врати до плеј-офф?
Мислам дека негде прочитав дека има шанси да се врати баш за плеј-оф ако се пласираат, ама не верувам Вогел да ризикува да се сјебе уште поише. Со или без него не верувам да направат ништо посебно, уште во прва рунда паѓаат на јак противник.

Мислам дека негде прочитав дека има шанси да се врати баш за плеј-оф ако се пласираат, ама не верувам Вогел да ризикува да се сјебе уште поише. Со или без него не верувам да направат ништо посебно, уште во прва рунда паѓаат на јак противник.
Прашав од аспект, што можат да направат заебанции на истокот во прво коло. Иначе не може на таа повреда да се сјебе уште повеќе. Скршеницата кај него е на место кај што не може да се искомплицира работата. Заебано е да имаш скршеница кај што има повеќе коски како рака, стапало. Овдека ако се установи дека скршеницата е санирана може да тера... говорам само за повредата ништо за форма и такви работи...

Хјустон успеа да даде 91 поен во Јута, Харден запрен на 3-13 шут, 22 офанзивни скока до кои 12 на Гоберт, Хејворд 29 поени на 17 шута. После 3 години губење и ние да изиграме еден месец како што треба, фала ти Снајдер.

И да, Гоберт треба да биди МИП, ова неговото е брутално.

И да, Гоберт треба да биди МИП, ова неговото е брутално.

Тешка битка ќе биде меѓу Gobert и Whiteside за таа награда. Мене сепак ми се чини дека whiteside е во предност бидејќи Gobert е млад играч од кој и се очекуваше напредок, а Whiteside беше целосно надвор од лигата без никаква надеж дека некоја особена кариера може да изгради.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom