GreenRoot
^Зелен^
Селтикси го потпишале Џавел. И до негде оправдано пошо по повредата на Сали очајно ни требит центар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се има подобрено сезонава во однос на претходно, и тоа многу, ама сепак увек Кари ќе ми биде пред него, бар сезонава. Настапот во репрезентацијата многу влијаеше на Харден, затоа и се има доста подобрено, ама сепак сеуште не е тоа тоа.

[DOUBLEPOST=1425608380][/DOUBLEPOST]Утакмичиште засега. Ејтуан Мур го изеде Вестбрук, 3 или 4 топки му украде. Страшна одбрана му игра досега.
[DOUBLEPOST=1425613507][/DOUBLEPOST]Etwan Moore has stolen the show tonight. 

За МВП не е тоа тоа. 4 место е Хјустон моментално, а ГСВ 1. Кари повеќе заслужува како и да ја вртиш. А и реков погоре, ме нервира Харден така да џабе ми објаснуваш.Што не е тоа тоа ?Неможат сите да бидат Џордан и Коби...Улогата што ја има Харден во Хјустон и тоа што го прави сезонава е на врвно ниво.Годинава е помеѓу Харден и Кари за МВП и самото тоа кажува колку е добар играч.Како што Кари ги носи ГС на грб истото го прави и Харден.Хауард дваесетина утакмици не изигра сезонава.Моментално малце е во предност Кари поради тимскиот резултат али има уште да се игра така да ке видиме што ке биде.Џејмс и Вестбрук не би ги ставил во конкуренција поради тоа што пропуштаа доста утакмици а посебно на Вестбрук не му оди во корист скорот на Оклахома.