НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше минатиот драфт не во текот на сезоната. Сите беа шокирани и изненадени кога се случи трејдот.[DOUBLEPOST=1424894569][/DOUBLEPOST]Да не правам муабет што се ова многу наопаку се сфаќа. Ако некој ги прашал за Embiid одма пишуваат дека "разговарале" за Embiid. Тоа не значи дека сакаат да го трејдаат и дека ја бараат само најголемата понуда.

Дури и за MCW не го трејдаа оти сакаа да се ослободат од него туку затоа што добија одлична понуда која не можеа да ја одбијат.[DOUBLEPOST=1424901984][/DOUBLEPOST]Во контекст на ситуацијата со Чикаго:

https://twitter.com/tomhaberstroh/status/570700748398460929/photo/1

Значително е намален бројот на играчи кои играат преку 35 минути во лигата.
Абе сеа, ако земам да листам веб сајтови ќе ми излезат барем 5-6 различни вести во различни времиња, од драфтот па се до 10тина дена пред трејд дедлајн, неможе да ми кажеш дека немало кога со мои очи сум гледал. :)

Сеа, ти сигурно ќе ги отфрлиш како нерелевантни, незнам дека некој ги прашал, па уствари не било тоа трејд, само се договарале или како и да сакаш да кажеш, ама факт е дека во текот на сезоната имаше шпекулации за MCW.

А искрено воопшто не ме чуди што има шпекулации за Ембид, чоекот е у стање жената и децата да си ги истрејда за пикови, ама ја чека најдобрата понуда. :цицки:

https://twitter.com/tomhaberstroh/status/570700748398460929/photo/1

Значително е намален бројот на играчи кои играат преку 35 минути во лигата.

Сакав да влетам во дискусијата ради ова, се водеше муабет за најдобри тренер (помлади тренери) а никој не го спомна Булдожерот, овај Баденхолцер, според мене убедливо најдобриот „нов“ тренер.

A и кога сме кај него:

http://www.peachtreehoops.com/2015/2/24/8089905/mike-budenholzer-pero-antic-struggles-atlanta-hawks

Дечки, дајте некој предлог некоја нова анкета да ставиме. :)

OFFICIAL: The Miami HEAT have signed Michael Beasley to a 10-day contract.

Beasley most recently played in the Chinese Basketball Association, signing a one-year deal with the Shanghai Sharks on Oct. 9, 2014. He averaged 27.1 points, 10.4 rebounds, 5.2 assists and 1.92 steals in 37 games while shooting 51.3 percent from the floor. His time with the Sharks was highlighted by capturing MVP honors at the 2015 CBA All-Star Game where he came off the bench to score a CBA All-Star Game record 59 points.

Beasley will wear jersey #30.

OFFICIAL: The Miami HEAT have signed Michael Beasley to a 10-day contract.

Beasley most recently played in the Chinese Basketball Association, signing a one-year deal with the Shanghai Sharks on Oct. 9, 2014. He averaged 27.1 points, 10.4 rebounds, 5.2 assists and 1.92 steals in 37 games while shooting 51.3 percent from the floor. His time with the Sharks was highlighted by capturing MVP honors at the 2015 CBA All-Star Game where he came off the bench to score a CBA All-Star Game record 59 points.

Beasley will wear jersey #30.
11034217_893777550679543_6345373819318183041_n.jpg

:icon_lol:

може ќе упали трета среќа :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom