Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сум ви забранил офтопик бе?
Јас забранувам слики што имаат за цел да провоцираат, а дали имам тапа смислам за хумор или не, можите да ме тестирате.
Он-топик: Кој има бе женска од вас овде?![]()
Брат ги измеша ти брзиниве малку?[DOUBLEPOST=1421936614][/DOUBLEPOST]Ова го дава
Не.
И ти да учиш 3 часа програмирање, мислиш поарен ќе бидиш?
Се зафркавам. Сакам да ви доловам дека дозволен е офтопик.![]()
Епа тоа е финтата, сите да се излажат, а не да му образложиш пред да отворат.![]()

k*rot go stavam na gilotina deka bolje kucanja ke imaat od Griffin so se posra na allstarot i nezasluzeno go zema taa godina...
baska so oladipo zakuca so 360ka ingame a na griffin mu trebaa 5 obidi na mocan allstar
А ова не е провокација? Не гледам нигде хумор тука освен експлицитни зборови и лоша граматика. Нигде во постот Грифин не ми е спомнат. Значи за Стивен Хокинг можам да зборам и пак некој Блејк Грифин ќе ми го спомни. Рент фри.Поголем туѓ срам од циркузот на Грифин со колата немало. Башка скокаше преку хауба а момци имаат скокано преку кров години уназад... разглеај по јутјуб.
А ова не е провокација? Не гледам нигде хумор тука освен експлицитни зборови и лоша граматика. Нигде во постот Грифин не ми е спомнат. Значи за Стивен Хокинг можам да зборам и пак некој Блејк Грифин ќе ми го спомни. Рент фри.
Не знам уопште зошто толкав хејт има спрема него. Секогаш имало такви играчи.Не е Блејк крив што кретените Американски се палат на тоа...нз зошто толкав хејт према него. Јесда ептен беше дебилен данкот, ама стварно не глеам зошто баш тој да е крив.
Не е Блејк крив што кретените Американски се палат на тоа...нз зошто толкав хејт према него. Јесда ептен беше дебилен данкот, ама стварно не глеам зошто баш тој да е крив.
East : Wall,Lowry,LeBron,Carmelo,P.Gasol
West :Curry,Kobe,Davis,Griffin,M.Gasol