НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сум ви забранил офтопик бе? :D
Јас забранувам слики што имаат за цел да провоцираат, а дали имам тапа смислам за хумор или не, можите да ме тестирате. :D

Он-топик: Кој има бе женска од вас овде? :D

Брат ги измеша ти брзиниве малку? :D[DOUBLEPOST=1421936614][/DOUBLEPOST]Ова го дава :D

Не.
И ти да учиш 3 часа програмирање, мислиш поарен ќе бидиш? :D

Се зафркавам. Сакам да ви доловам дека дозволен е офтопик. :)

Епа тоа е финтата, сите да се излажат, а не да му образложиш пред да отворат. :D

Well, now we know .... :D

k*rot go stavam na gilotina deka bolje kucanja ke imaat od Griffin so se posra na allstarot i nezasluzeno go zema taa godina...

baska so oladipo zakuca so 360ka ingame a na griffin mu trebaa 5 obidi na mocan allstar
Поголем туѓ срам од циркузот на Грифин со колата немало. Башка скокаше преку хауба а момци имаат скокано преку кров години уназад... разглеај по јутјуб.
А ова не е провокација? Не гледам нигде хумор тука освен експлицитни зборови и лоша граматика. Нигде во постот Грифин не ми е спомнат. Значи за Стивен Хокинг можам да зборам и пак некој Блејк Грифин ќе ми го спомни. Рент фри.

А ова не е провокација? Не гледам нигде хумор тука освен експлицитни зборови и лоша граматика. Нигде во постот Грифин не ми е спомнат. Значи за Стивен Хокинг можам да зборам и пак некој Блејк Грифин ќе ми го спомни. Рент фри.

Постот на @Kocka е избришан и ќе те замолам без вулгаризми во иднина.

А околу мислењето за Блејк Грифин, не гледам никаква провокација, едноставно си го кажува своето мислење околу куцањето "над" колата, што и за мене беше само маркетинг.

Не е Блејк крив што кретените Американски се палат на тоа...нз зошто толкав хејт према него. Јесда ептен беше дебилен данкот, ама стварно не глеам зошто баш тој да е крив.

Не е Блејк крив што кретените Американски се палат на тоа...нз зошто толкав хејт према него. Јесда ептен беше дебилен данкот, ама стварно не глеам зошто баш тој да е крив.
Не знам уопште зошто толкав хејт има спрема него. Секогаш имало такви играчи.
Ај сфаќам на почетокот ептен беше all I do is dunk, ама последниве 2 сезони - поготово оваа премногу ја има подобрено играта и е еден од најдобрите на негова позиција, факт. :icon_mrgr:

Не го кривам јас Блејк, туку ме исфрустрира фамата која се крена околу тоа забивање а не беше ништо wow.

East : Wall,Lowry,LeBron,Carmelo,P.Gasol
West :Curry,Kobe,Davis,Griffin,M.Gasol

East : Wall,Lowry,LeBron,Carmelo,P.Gasol
West :Curry,Kobe,Davis,Griffin,M.Gasol

Денеска Коби се здоби со повреда.Скинал мускул.Се надевам нема да е толку сериозно па ќе биде фит до ол старот.

se znae 2011 koj trebase da pobedi

ova bese umetnost ne GRIFFIN[DOUBLEPOST=1421978358][/DOUBLEPOST]

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom