НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Коа играш на 2000 уплата, вреди... :angel:
Ама дали ќе вреди ќе видиме за 2-3 саати. :D
А на Ирвинг мамицата да му ја ебам. :D
Ај бе не се секирај, Батлер ќе му игра јака одбрана. Тепаат булс 100%, само малку незгоден ќе биде Сакре..:icon_mrgr:
Иначе, секоја чест за судијата што му свирна техничка на леброн за висење на кош, прв пат се случува ова.:zver:

Ај бе не се секирај, Батлер ќе му игра јака одбрана. Тепаат булс 100%, само малку незгоден ќе биде Сакре..:icon_mrgr:
Иначе, секоја чест за судијата што му свирна техничка на леброн за висење на кош, прв пат се случува ова.:zver:
Ма кој им се секира, нека кршат главите. :D
Иначе не ми се веруваше кога му свирнаа техничка, па што требаше да направи, на глава да падне? Судиите се повеќе и повеќе ги мразам од ден во ден, онака у секој можен спорт.

Ма кој им се секира, нека кршат главите. :D
Иначе не ми се веруваше кога му свирнаа техничка, па што требаше да направи, на глава да падне? Судиите се повеќе и повеќе ги мразам од ден во ден, онака у секој можен спорт.
Мислам дека сепак малку претера, ај ептен летна нанапред, ама после кога се врати комотно можеше да се спушти, а он уште се дигна над кош, тек после се спушти.

Ама тие се правилата. И мене ме нервира што ја направија ваква нежна играта, као балет, али тоа е...

Pobedava mi go naprai merakot epten...za site so go potcenija,za site so go serea poso igrase za timot a ne za nego....eve im sea da se potsetat koj e broj 3....i zaso e tolku golem[DOUBLEPOST=1419556672][/DOUBLEPOST]i extra da go pozdravam Deng za prva parija sezonava na mesto

15902_10152584096146006_4061689975511944157_n.jpg

Врати се Маршале, све ти је опростено !! :icon_lol:

Иначе овој СкотОВ не знае дека некој го има Коби на фантази, и дека тој истиот ги има Рендолф и Бош кој са повредени

Може да се купи за еден месец само nba league pass? Гледам во пакетите monthly membership али да не се мисли како плаќање на рати пошто така лани беше мораше за цела сезона па шубе ми е да не ми влече после пари од картичката цела сезона. @Xsago?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom