НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу "кралот" 5-19, џенингс 5 тројки погодил. :shook: Кој знае шо се дешавало...

Аууу "кралот" 5-19, џенингс 5 тројки погодил. :shook: Кој знае шо се дешавало...

Се дешавало јас да го чекам Кливленд за солидна сума на пари и да трчам до кладилница на 5 минути пред почеток за да го фатам Монро 16,5+, а тој шутира 4-18 под кош и 2-4 за слободни...:)

Не мора да го споменувате Лин во темава, онака може и без неговото име да пројде тука. :D
Нема човек што повеќе ме нервира од него, онака откако го пратам Лејкерс. Да му се мочам у тоа преплатеното косооко џуџе!

Хјустон-Вашингтон ќе е јака текма, може да се погледне.

Mене Лин ми беше и сè уште ми е еден од најдобрите организатори, знам срање е у Лејкерс али во Никси беше мерак за очи. Ваљда му се поклопија коцките пошо и во Хјустон си беше просек. Али генерално кул лик ми е Лин, движењето, стилот...

Не може човек што не знае да одбрани пик енд рол, што не знае 1 на 1 да брани, што е сенилен во нападот да е мерак за очи. :D
Иначе Хауард, Смит и компанија го расклатиле кошот на загревање па мораа нов кош да носат. :pos: Се мочам од смеење, фатиле од гаража носат нов кош, го тркалаат во сала. :pos:

Епа сè што дојде во Лејкерс се испозаеба (no hard feelings), инаку Пламли > Лопез. А да, Реј Мекалум е ѓубре.

Пер и пред тоа си беше очај, тоа ми е муабетот. Џабе фама настана околу него со тие 10тина утакмици што ги зареди во Њу Јорк, кога никој не го знаеше. Од тогаш една асална нема изиграно. Не е он до толку лош, ама мислам дека е преплатен и преголем хајп се дига за него, а е тежок просек од играч.

Шарлот го искршија кошот, не можат ништо да погодат.

Што праи Вејд у задњава четвртина еј полуде![DOUBLEPOST=1419907530][/DOUBLEPOST]15 поена, 7 у ред па 8 у ред

Толку сè се вртеше околу Роуз што заборавија каква ѕвероња имаат во тимот. Да не го хејтам Дерик али ко да го удри кармата за сите маркетиншки срања што ги правеше.

Роуз 5 од 20, Батлер 8 од 20 ... Шо праеле овие бе ? o_O
нејќеше да влезе....среќа и индијана беа дупки...и батлер погоди клач тројка на минута пред крај....иначе ќе изгубеа булс...многу паднаа второ полувреме..[DOUBLEPOST=1419914207][/DOUBLEPOST]
Толку сè се вртеше околу Роуз што заборавија каква ѕвероња имаат во тимот. Да не го хејтам Дерик али ко да го удри кармата за сите маркетиншки срања што ги правеше.
брат џими до сезонава играше само одлична дефанзива...знаеше да има повремен блесок офанзивно..ама слабо.... Сезонава е :drk: просек негде 23 поени по натпревар...башка што на крај на сезона треба нов договор...ќе лапа голема пара вака ако продолжи...ако е паметен ќе остане....булси со ваков длабок ростер и квалитетен фаворити се на исток ...и боље прилика за прстен тешко дека на друго место ќе најде... се надевам дека ќе остане и после сезонава во булс...таков играч злато вреди....пре роуз би го жртвувал него ли батлер...

Супер ростер имаат Булс само мора да земат некоја поквалитетна тројка од Данливи. За у плеј оф ќе им штека 100%, не е некој добар дефанзивец. Им треба некој така поатлетски црња, нешто ко Ариза да речеме. Данливи за од клупа топ ќе е, вака мислам дека у плеј оф он ќе им мањка.

Не би требало да бега Џими од шампионски ростер освен ако не му ја скратат минутажата (а тоа нема да се случи), освен ако не се полакоми за пари ко Мело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom