НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1850120_o.gif

Дечки, какви се правилата кога потпишуваш руки договор со некој играч? Колку можеш највеќе да го платиш и на колку години?

Во прва рунда скоро точно се знае колку можеш да ги платиш. 4 годишни договори се со првите 2 гарантирани а вторите 2 тимски опции. Во втората рунда има повеќе слободна за преговарање. Ама и таму е ограничен максимумот не може којзнае колку...

Му ги удрија клоците :pos:

Ме интересира кај ке заврши сеа бидејки може да игра и за минималец...Ако бара плејоф екипа Хјустон и Мајами ми се некако најреални опции за стартер или евентуално како role player би можел да заврши во Дачас.Инаку како стартер не би им дошол лошо на Сакраменто,Шарлот,Лејкерс,Њу Јорк и Милвоки.

Џош Смит отпуштен од Пистонс!

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA!

:bravobe::bravobe::bravobe:

Ја се радувам, можам да замислам Марли и компанија. :)

Уствари што се радувам, глеаш сеа ќе фати патот накај ЛА. :sramezliv:

Што е до мене, нека оди на исток, доста е конкуренција на запад (за САС) :D[DOUBLEPOST=1419269879][/DOUBLEPOST]Btw: Smith has $28 million left on his deal after this season, but they will get five years to pay it off. So he'll count at $5.6M for each year.

Последно уредено:
Браво за потегов, батето не припаѓа во НБА повеќе иако очекувам некоја глупа екипа од ранкот на Сакраменто да го собери.. Местото му е во Кина или во некоја турска екипа..

Следен Џенингс?

tumblr_m20rn5Li2M1qep4b4o1_500.gif
[DOUBLEPOST=1419270974][/DOUBLEPOST]>>>бен афлек

На жалост очигледно е дека Смит ќе заврши во Сакто, Џош ќе сака голема минутажа а Кингси ќе му ја дадат осигурувајќи му ја стартната позиција. Во кој било друг тим да иде, ќе биде лимитиран од клупа. Парите се исти, кај и да иде. Ја искрено не го сакам, карактерно ми е никаков и тромав (да спушти килажа, да не шутира над 15 обиди и да го поправи процентот над 40% би можело некако да пројде, ваљда).

Моја прогноза е дека ќе изненади и Смит ќе заврши во Далас.

Втора опција е Хјустон. Некако се ми се чини дека нема да оди во Сакраменто.

Ова значи дека Монро ќе остане најверојатно !!
Ако им замине Монро а не зедоја ни пик од Смит да ми јаде курот СВГ, али у сваки случај храбар потег, ни ја не очекував вакво нешто !!
Ми дојде ка шок !!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom