НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
a кај нас на уличен баскет ќе те утепаат 3 чекори да напраиш...камо ли волку :D[DOUBLEPOST=1418817823][/DOUBLEPOST]
Па ме немаше неколку дена на форумов, прашај си по дома да не знаат кај бев. :angel:

Не пратам ништо овие 4-5 дена, али секако кога дојдов одма проверив дали и против кого Коби го поминал Џордан. Честитки за Мамбата, нема зборови со кои се опишуваат неговите достигнувања во кошарката.
Брат сумњив ми е овој.....ептен некако заинтересиран за твојот пенис... :unsure:

Последно уредено од модератор:
Jabari Parker ja propusta sesonava .Gi iskinal ligamentite..

Штета за Џабари, кој до сега беше најконстантен во играта од сите рукија, а и на Бакси супер им одеше. Да не се повредеше мислам ќе добиеше ROY. Ми наликува на Кармело Ентони во играта и би можел да има слична кариера.

a кај нас на уличен баскет ќе те утепаат 3 чекори да напраиш...камо ли волку :D[DOUBLEPOST=1418817823][/DOUBLEPOST]
Брат сумњив ми е овој.....ептен некако заинтересиран за твојот пенис... :unsure:

izglea saka da bide kucan....facial if you know what i mean

B5F9EmkCIAEvn_A.jpg:large

460605524-its-drake-night-at-the-acc-and-for-every-gettyimages.jpg

Во Торонто вечерва е Drake Night :D и реприза на минато сезонскиот плеј-оф дуел со Бруклин. Плус пренос на ESPN (што за Канаѓани значи многу бидејќи НБА има обичај да го игнорира Торонто само поради тоа што играат north of the border). Со маичките кои ги поклонува Дрејк, Ер Канада Центарот ќе има атмосфера на плеј-оф утакмица. А на играчите на Торонто мислам дека нема да им недостасува мотив. Штета што Пол Пирс не е веќе во Нетси. :(

Anyway
9HXJOIW.gif
:D
Го чекам ова уште од мај.

Trojkata na Gasol za prodolzenie :чда::roker:..
A i dvojkata na Duncan za treto prodolzenie bese:popce:

Antic 11 kosa

mMuggEF.png

Dallas stacked, league fucked !!!

Отсега па натаму, Мавси за мене се во топ 3 тимови за овогдишен шампион. Како ќе им легне Рондо на екипава, како што имаат од секоја позиција шутери....

Рондо е незгоден фит во Далас ќе видиме како ќе функционира. Ама за таа цена... no-brainer. апсолутно вреди да пробаат. А за Бостон, јбг секако Рондо летото немаше да остане, вака барем нешто добија (макар што сами се заебаа што чекаа досега, Рондо требаше да го трејдаат одамна).

П.С. Wright ќе им недостига на Далас. Тој беше важна алка во нивната игра.

Освен Дирк магично од 2011 формата да ја врати не очекувам да поминат втора рунда

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom