НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ау завршницава на Феникс-Милвоки :cuc: :cuc:
Лудница...настрана тоа што ги хејтам пошто само они ме кутнаа ама ..... Не заслужуваат плеј оф овие , какво водство искоцкаа +10-11 за брзо време, грешки , фаули правеа како во маало кога играме што не се прават ко да не сакаа да си завршат работата на време и да си победат професионално како секоја екипа.....

го жалам пенисот на стефан коби којзнај шо тепања претрпва во моментот
Па ме немаше неколку дена на форумов, прашај си по дома да не знаат кај бев. :angel:

Не пратам ништо овие 4-5 дена, али секако кога дојдов одма проверив дали и против кого Коби го поминал Џордан. Честитки за Мамбата, нема зборови со кои се опишуваат неговите достигнувања во кошарката.

Vecerva Kings go penzioniraat dresot na Stojakovic :cuc:. Kolku neprospieni noki i traumi imam od finaleto protiv Lakers :D (togas bev mal i ne razbirav bas,znam tatkomi kaza deka "nasi" imalo vo Sakramento i za niv navivavme, samo igracite na Sakramento,Kobi i Sekil OD Nil gi znaev:vozbud:)

Vecerva Kings go penzioniraat dresot na Stojakovic :cuc:. Kolku neprospieni noki i traumi imam od finaleto protiv Lakers :D (togas bev mal i ne razbirav bas,znam tatkomi kaza deka "nasi" imalo vo Sakramento i za niv navivavme, samo igracite na Sakramento,Kobi i Sekil OD Nil gi znaev:vozbud:)

и ја имам станувано за да ги гледамс Кингс :)
него од колку почнува церемонијата? 30 минути порано? или од 4ипол? се мислам дали да останам, а сабајле треба пред 7 да станам ...

Зошто е прекината Мајами?
10849847_10205347735522232_3578297261559029815_n.jpg

Кровот пропуштил :D

Е не само Спарси правеле далавери у нивната сала,учи од најдобриот:D.

и ја имам станувано за да ги гледамс Кингс :)
него од колку почнува церемонијата? 30 минути порано? или од 4ипол? се мислам дали да останам, а сабајле треба пред 7 да станам ...
Беше на полувреме, еве исечок
http://www.nba.com/kings/stojakovic-jersey-retirement-ceremony
Инаку не знам кој му беше целта на Вивек да фура брза кошарка со срање тим, Руди дефинитивно не е клач играч и не е број еден опција, лош избор на удари, лош у рекет и ја успорува играта. Интересен артикл за Торонто после заминувањето на Геј
http://sports.nationalpost.com/2014...est-fourth-quarter-team-since-rudy-gay-trade/
Ја би го ставил Колисон како прва опција додека DMC е отсутен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom