НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најголем тим, затоа што бил најпопуларен и најпознат :)
Најпопуларен и најпознат е, затоа што Лејкерс доминираа кога ние растевме пред 10-15 години. Прашај кај постарата генерација 30+ стари дали Лејкерс е најпопуларен.

Локација Лос Анџелес, Калифорнија, Холивуд, треба да продолжувам? Секако дека цел свет се тепа да земе карта за да го гледа Лејкерс, а не Бостон.
Не е само ради доминацијата популарен.

Пред 30 години искрено не знам, ама од 1990 наваму сигурно е повеќе популарен. А тоа се скоро 25 години, што не е мала бројка. Мада и пред тоа не верувам да било многу поразлично со тоа што Бостон бил повеќе популарен одошто е денес ради тоа што освојувал повеќе титули. Али секако мислам дека не повеќе од Лејкерс. Ипак Меџик, Џабар, а и пред нив Чембрлејн и компанија биле многу популарни. Локацијата си била иста, Холивуд. :D

Лејкерси ко франшиза и клуб се најпопуларни во историјата на НБА. По титули Бостон е најдобар.

Се зезав бе, ама блиску беа, добро изиграа против шампионот (y)[DOUBLEPOST=1417527975][/DOUBLEPOST]
adidas_NBA_All-Star_East__H.0.jpg

East
adidas_NBA_All-Star_West__H.0.jpg

West
Едноставни но одлични, после дебаклот минатата година им дојде пометот(y)[DOUBLEPOST=1417528177][/DOUBLEPOST]
ol_star.png

ol_star1.png

Последно уредено:
хаха не ми се верува дека сум седнал да гледам Фили-Спарс..колку се очај Фили мислам од МЗТ ќе изгубат..кош не знаат да дадат еј.. :facepalm: одбранава им е како местена утакмица од 3та бразлиска лига..леле очај, најочајна екипа у историја..

Како у маало кога копиљана ќе се соберат да им бараат 5на5 на некои големи а големиве немаат баскет па ај ќе им играат...

И да, Ленард ќе стане еден од најдобрите играчи во НБА[DOUBLEPOST=1417482042][/DOUBLEPOST]Ма шо ги ебам следна утакмица мислам им се враќа Вротен..ќе им лупнам 100че да тепаат ако има некоја 8 квота како денес..па да му ебам мајката ќе им попуштат еднаш..срамота е бе 0-18 да бидеш...СРАМОТА..бедотии..дај на МЗТ нека им го дадат местово

Хех, и вие најдовте да носите заклучоци од натпревар против шампионот :) Па машини се Сан Антонио што очекувавте :)

Инаку и мене некако ме интригира тоа гостување во Минесота. Можно е таа да е средбата кога ќе го скршат мразот :)

Пред 30 години искрено не знам, ама од 1990 наваму сигурно е повеќе популарен. А тоа се скоро 25 години, што не е мала бројка. Мада и пред тоа не верувам да било многу поразлично со тоа што Бостон бил повеќе популарен одошто е денес ради тоа што освојувал повеќе титули. Али секако мислам дека не повеќе од Лејкерс. Ипак Меџик, Џабар, а и пред нив Чембрлејн и компанија биле многу популарни. Локацијата си била иста, Холивуд. :D

Лејкерси ко франшиза и клуб се најпопуларни во историјата на НБА. По титули Бостон е најдобар.
Во 90тите се знаеше кој е најпопуларен тим. 90тите припаѓаа на Чикаго и на HIS AIRNESS. Кога во тој период играше најдобриот играч на сите времиња , верувај дека скоро секој беше за Чикаго и идол му беше Џордан. Од 2000та навака да најпопуларен е Лејкерс. Секој тим си има свои периоди.

auauuauaua

Рондо 14 асистенции за 15 изиграни минути у прво полувреме против Атланта.

42 поени прими Атланта у прва четвртина :confused:

нека го руши рекордот ајде 30 асистенции у текма

king james ne mi izgleda kako proslite sezoni ne e taka ubedliv ili ima nekoja druga uloga vo ovoj tim na cavs

Како ја шитна Хајнрих, поглуп фаул немам видено.[DOUBLEPOST=1417578449][/DOUBLEPOST]Rose with the wild shot for the tie!

Последно уредено:
Rose for the double overtime!!!!

Утакмичиште!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Далас конференциско играат минимум.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom