НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Роуз вечер ќе игра или не?

Портланд да го имаа Рој место Метјуз во моментов... :coffee:
Метјуз сезонава одличен е, игра најдобро од коа дое.. Едино Батум ми потфрлува од стартната петорка.. Али Рој си беше Рој, планот на времето беше Оден-Олдриџ-Рој, само колената не мислеа така

Рој имаше потенцијал да биде на ниво на Коби, беше еден од најдобрите бекови, со Вејд и Коби. Голема штета што повредите го упропастија.[DOUBLEPOST=1417371093][/DOUBLEPOST]
mRCfvsl.png

:pos:

Последно уредено:
Само Попович може да повика тајмаут кога тимот му има мисмеч. :D

Буги повторно нема да игра, за Геј и Колисон уште не се знае. Не сотреа баксузиве во последниве утакмици а таман све добро тргна.
Pissed.gif

Ќе игра вечер Кармело за Њу Јорк? (дека ја чекам само Мајами за да бидам добитен)

Anthony (back) is in the starting lineup Sunday against the Heat, Ira Winderman of the South Florida Sun Sentinel reports.
И сеа колкави се шансите Мајами да ги тепа Њу Јорк? :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вејд се враќа исто. Секако повеќе шанси има да тепаат Мајами.
Е незнаев дека се враќа Вејд кај Мајами, фала за инфото. И ако можеш прсти линк по пп за кај да наоѓам вакви информации за нба, фала друже

Епа дечки, само некои од вас знаат, од вечерва сум поставен за модератор во подфорумот кошарка :). И не, не се плашете, нема да ве тепам. :D

Сериозно, веќе 3 години пишувам и читам на темава, и знам дека барем досега, немало некои големи расправии, па се надевам дека и сега кога сум модератор, задачата ќе ми биде лесна, па нема да има потреба често да интервенирам.

Нека има дискусија, поткрепена со факти, и ќе ве замолам, тежината на провокациите да се сведе на минимум бидејќи има членови на кои тоа им пречи.

П.С. Во секој пост на секој член овде доколку на крајот не стои " Булси се најдобри", ѓи јаде казнените. :P :D.

Е незнаев дека се враќа Вејд кај Мајами, фала за инфото. И ако можеш прсти линк по пп за кај да наоѓам вакви информации за нба, фала друже

Имаш на официјалните форуми на тимовите, фан страни, најубава опција ти е твитер да отвориш и да ги следиш типциве што информираат (малце истражи ќе се снајдеш)[DOUBLEPOST=1417390894][/DOUBLEPOST]
Епа дечки, само некои од вас знаат, од вечерва сум поставен за модератор во подфорумот кошарка :). И не, не се плашете, нема да ве тепам. :D

Сериозно, веќе 3 години пишувам и читам на темава, и знам дека барем досега, немало некои големи расправии, па се надевам дека и сега кога сум модератор, задачата ќе ми биде лесна, па нема да има потреба често да интервенирам.

Нека има дискусија, поткрепена со факти, и ќе ве замолам, тежината на провокациите да се сведе на минимум бидејќи има членови на кои тоа им пречи.

П.С. Во секој пост на секој член овде доколку на крајот не стои " Булси се најдобри", ѓи јаде казнените. :P :D.
Го остранија оној што забрануваше гифови? Фала курац.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom