- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.062
- Поени од реакции
- 126.761
Нека изгубат Лејкерс и Кливленд уште некоја и ќе видиш кога ќе напише три тома текст, Војна и мир гомна ќе јаде. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Хори. Го колнам до ден денес за таа тројка. Да не се десеше тој момент Кингси ќе освоеа титула.
Ми текнува кога сечеше нокти на сред утакмица кога седеше на клупа, и после ја изгубија утакмицата против Лејкерс. Баш Љубомир Николовски коментираше тогаш и рече дека ептен ноншалантно однесување е ова од страна на Биби и дека може да го кошта тоа.![]()
Наравоучение: Никогаш не сечи нокти кога играш против Коби.Те цитирав за да ти го кажем ова, и после видов дека више Стефан пишал
Сами си се криви кингси, само што да го попраем Стефан, ова со ноктиве не беше таа утакмица, него една пред неа, у Сакраменто што се играше..
Све беше готово, и Аделман мислам дека беше тренер тогаш, уште у трета четвртина ги извади стартерите, и Биби ноншалантно си ги сечеше ноктите, а Кристи и Вебер се прскаа со вода...
И оп, од нигде никаде изгубија, и после наредната утакмица беше борба, и Хори ги пресече

Во шестата имаа удел судиите ми се чини Ден крафорд судеше, знам им досудија 40 слободни. Дивац и Полард беа со по 6 лични во последна четвртина и немаше кој да се бори со Шек. Вебер се пазеше да не направи знам вака лошо играше одбрана пошо беше и он на раб со 5 лични. Седмата си беше реуларна, Кингси играа мизерно (освен Биби) Пеџа направи знам бунар од тројка (си го памтам фејспалмот) и така.[DOUBLEPOST=1415355749][/DOUBLEPOST]Те цитирав за да ти го кажем ова, и после видов дека више Стефан пишал
Сами си се криви кингси, само што да го попраем Стефан, ова со ноктиве не беше таа утакмица, него една пред неа, у Сакраменто што се играше..
Све беше готово, и Аделман мислам дека беше тренер тогаш, уште у трета четвртина ги извади стартерите, и Биби ноншалантно си ги сечеше ноктите, а Кристи и Вебер се прскаа со вода...
И оп, од нигде никаде изгубија, и после наредната утакмица беше борба, и Хори ги пресече
Нема леб у ракомет, почнаа да се распаѓаат клубовите. Земи street fitness ни пари ни замарање си се бесиш по шипки мерациВиди значи спортски тип сум немој да мислиш дека не сум во школо играм ракомет кошарка па и фудбал ама ретко играм а за пратење фудбал неможам ги немам аренаспорт а и несакам кошарка понекогаш ако фатам ама не нба ракомет пратам тоа обавезно
Дури и планирав да се запишам на ракомет ама ништо ќе одмарам година изгледа
Одпозади се 6ти или7ми, така нешто, имаат бајаги слободен простор.ај ако може некој поупатен да ми каже дали Хјустон имаат доста слободен салари кап за уште некој топ играч?
дека летово знам се ослободија од Ашик, Лин и на Парсонс не му дадоа нов договор, за да донесат некоја ѕвезда како Бош, Мело итн. ама не успеаа, и кого донесоа на крај? или ќе потпишат некој друг играч следното лето?