НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како да не бил. Џордан бил подобар и од Пипен во одбрана е сеа рачунај..
Подобар тројкаш може да се речи.. др искрено не ми текнува

пс Импресивно е Коби шо прај на 36год.. ама да не заборавиме колку рекорди сруши Џордан на 40+ години
За мене реков, али небитно е тоа, и двајцата се добри дефанзивци, впрочем тешко е маана да им најдеш. Ок ајде Коби не подава. :D

Иначе за ова што го прави Коби на 36 и Џордан што го правел на 40 нема збор, затоа и реков Мајкл е ГОАТ кога ќе се земе се во предвид.

Се повреди ли и Адамс од ОКС вчера против Нетс или не е ништо пошто глеав 1ва четвртина и нешто се повреди па седна на клупа , и си викам дали толкав малер ги бие и он да им се повреди па уште толку да немаат ростер

Се повреди ли и Адамс од ОКС вчера против Нетс или не е ништо пошто глеав 1ва четвртина и нешто се повреди па седна на клупа , и си викам дали толкав малер ги бие и он да им се повреди па уште толку да немаат ростер

Ако ги пишам да изгубат следната,сигурно Адамс,Вестбрук и Дурант магично ќе се вратат од повреди и ќе му ебат мамицата на другиот тим

Престаните со споредбите, дури некој не го е вмешал Леброн.:ROFLMAO:
Aaaand Lebron James walks into a bar an-wait, no he doesn't! His legs are hurting so he's being carried back to his house. Nevermind.
9sw43.jpg

Сеа ја изгледав Клиперс-Јута.. рано е во сезонава но искрено и тие 5% шо им ги дадов на Клиперси за да освои титула многу им се.. нема тим што толку зависи од 2 играчи во лигата.. ни оклахома..
Нешто слично ко Барса во моментот.. Нејмар и Меси ако напрат нешто арно.. ако не.. курац.. Никаков идентитет нема тимот.. Лоб Сити и Флоп Сити барем беа интересни

Ја гледав пренос, Јута беше очајна и пак успеа да се врати 3та четвртина. Клиперс многу ограничени се, Џордан нема никаква офанзива, Редик чека во агол, Крафорд е одличен шутер ама е многу стар не можи да се движи повеќе.
Многу повеќе сезонава очекував и од Грифин, многу силен играч е а се плаши да го нападни кошот. Секој натпревар треба да има по 15 слободни фрлања со онаа градба.

Моите Џезери сезонава ќе бидат многу интересни за гледање, само им фали константност. Една утакмица игра сам Хејвард, другата Фејворс, трета Буркс. Се пореално ми изгледа 10то место на западот. Очекувам и тренерот Снајдер да се подобри, сепак има само 4 натпревари како главен. Игра брза кошарка со многу шута за 3 но слаба одбрана на периметарот и знае да се изгуби со ротациите, сам си ги лади играчите. Се на се прв пат после 3 години интересна НБА сезона за мене.

Ја од Џезерите повеќе очекував од Енес Кантер.. незнам шо се случи со дечкото..истиот играч е од пред три години на европското

Гледам џезерите ви се у муабет, вчера видов Кингси го земале Тајрон Корбин за асистент. Поим немав. Може ради него заиграа strong D. Кујзнае.

Ја од Џезерите повеќе очекував од Енес Кантер.. незнам шо се случи со дечкото..истиот играч е од пред три години на европското

Поради глупиот тренер, не играше ич минатите години. Кога беа Џеферсон и Милсап беше 4та опција, лани прва постава играше факин Марвин Вилијамс. Затоа и не му го продолжија договорот, годинава е стартер и никој не знае што да очекува од него.

Поради глупиот тренер, не играше ич минатите години. Кога беа Џеферсон и Милсап беше 4та опција, лани прва постава играше факин Марвин Вилијамс. Затоа и не му го продолжија договорот, годинава е стартер и никој не знае што да очекува од него.
Вилијамс игра PF ако не сум грешка, Кантер е центар класичен... У секој случај преценет играч овој Вилијамс, мислам едно време земаше 7 милиони годишно :tapp:

Вилијамс игра PF ако не сум грешка, Кантер е центар класичен... У секој случај преценет играч овој Вилијамс, мислам едно време земаше 7 милиони годишно :tapp:

Играше ниска постава само со Фејворс и Марвин ПФ. Немаше никаков ќар од Марвин, требаше да си ги развива младите играчи и да танкаат за топ 3 пик. Вака ни играчи ни пик. Исто и Џеферсон играше пред Буркс а Воџ од Јаху го прогнозира Буркс сезонава за MIP. Ете толку глуп беше Корбин, нека си седи асистент во Кингс.

моментално зема 7м по сезона, 2 годишен договор... Ептен го наградија Шарлот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom