dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.424
- Поени од реакции
- 85.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Она лани што се случи во 6-тиот натпревар се случува еднаш во 100 години..не знам дали тоа е среќа или неспособност ама било која екипа да има предност од 6 поени на секунда до крајот ќе си ја заврши работата...и тоа замисли Сан Антонио кои се најискусни прокоцкаа таква предност...не смееше Данкан да го извади од игра но ете и понекогаш големите тренери прават грешки но за жал оваа грешка Попович го чинеше титула
Па меч за титула помеѓу две одлични екипи скоро секогаш се решава за нијанси, во последни моменти, на среќа и сл.( макар шо незнам колку можиш да речиш погоден шут на најдобриот шутер во историјата е среќа)
А регуларен дел нема никаква врска со плејофот, мајами ретко кога доминирал во регуларниот дел, пејсерс и булс имале подобар скор па во плејофот ништо.. и спарси претходните три сезони доминират во рег. дел па никако да освојат титула (ајде добро лани пораз во финале и претходно во финале на запад од ОКЦ ама пораз во прва рунда од мемфис?!)
3peat D3! wade ke ja resava ovaa serija
2-2-1-1-1Абе 2-3-2 се игра финалево или 2-2-1-1-1?