НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
еве на 5мина интересен му сум :свиркам:
иначе за дркање еден коментар имам за леброн досега во плејофот а ти дурант од уста не го изваде.. епа сеа види си самиот..
Се палиш на лајкови бе? :icon_lol:

МакНба организира групно гледање Мајами-Индијана во Мондано во недела, ајде ако сакате да праиме една кајгана собиранка :)

Ја маНав attend :D

Пострашни и од White Walkers се

Untitled_1.png

Бузер и Роуз се моментот бе :)

Катастрофа е ова што им се случува на ОКС.Лани Вестбрук сега Ибака кој е најважен играч после Дурант и Вестбрук.Колку и да сакам плејофов да освојат Сан Антонио ми е криво за Ибака сакав да гледам најаки дуели.А баш мислев пред некој ден да пишам дека волку добар е плејофов поради тоа што скоро никој не беше повреден.Премногу значат повредиве во Плејофов чинам Џеферсон и Богут само беа повредени и го видовме епилогот.Според мене по повредава шансиве се 80-20 за Спарси.За Мајами-Индијана очекувам како и сите други Мајами ида иде во финале али да ги видиме Индијана добија тоа што сакаа па да видиме колку се подобриле од лани.

Инаку за драфтов колку што ги пратев талентиве и тоа каков скор имаат екипиве очекувам Милвоки и Фила да ги соберат Паркер и Вигинс,Ембид да заврши во Јута,Ексум во Лејкерси,Рендл во Орландо.Али има време можно е да има трејдови,лотаријата да ги изврти работите и да има изненадување.Инаку прилично сигурен сум дека Паркер и Вигинс ке бидат првите два пика без разлика кој ке бира поради тоа што сите екипи со слаб скор имаат простор да донесат играч на таа позиција.

За што повреда се работи кај Ибака,и дали има некоја минимална шанса да се врати?

Поздрав ОКС, титула можда следната година.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom