НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Става Џејмс 42 поени триста поста на темава, става КејДи 51 ништо. :coffee:

штета за Вестбрук :(
дали и оваа сезона за него заврши ?
играчот што немаше пропуштено утакмица се до дуел со Хјустон во првата рунда од плеј-офот... после повредата од Патрик Беверли изгледа веќе челичниот Вестбрук не е челичен :(

инфо за повредата на Вестбрук?

ништо не му е на вестбрук, повредата е наречена sprained knee значи не поврзано со менискусот, и според легитимни твитови, бил во добар дух и се шегувал со соиграчите за победата, исто така изјавил дека не верува дека ќе пропушти некоја утакмица.

Толку од Канзас :icon_lol:

Маму им ебем до сега сум 90,2 проценти, да ми поминаа и они ќе бев у игра јака :)
катастрофа јас 2 од 4 фајнл фор шо ги имав веќе ми отпаднаа.. да ти се плукнам и во џабари и во вигинс

катастрофа јас 2 од 4 фајнл фор шо ги имав веќе ми отпаднаа.. да ти се плукнам и во џабари и во вигинс

Ќе се цитирам себеси од пред некој ден:

Тешко Канзас, макар што и јас очекувам да изненадат и да дотуркаат далеку. Ретко победуваат тимови чии главни играчи се freshmen-и. Аризона е мојот тип.

Многу од денешните НБА ѕвезди се мачеле да го одведат својот тим далеку во колеџ како freshman-и. Не треба премногу форсирање по нив. Обично екипи со јака тимска одбрана стигнуваат најдалеку.

Инаку ако добро се сеќавам јас типував на Аризона, Канзас, Мичиген Стејт и Мичиген, па ќе видиме 3 од 4 сеуште се живи.

Ќе се цитирам себеси од пред некој ден:

Многу од денешните НБА ѕвезди се мачеле да го одведат својот тим далеку во колеџ како freshman-и. Не треба премногу форсирање по нив. Обично екипи со јака тимска одбрана стигнуваат најдалеку.

Инаку ако добро се сеќавам јас типував на Аризона, Канзас, Мичиген Стејт и Мичиген, па ќе видиме 3 од 4 сеуште се живи.
па и како шо реков самиот многу тешко ќе биди без Ембид првите две утакмици.. и еве не издржаа.. да издржеа некако, во последните 16 ќе се вратеше Ембид и според мене фаворити за титула ќе беа
сега мислам Аризона има најдобри шанси.. иначе и тие се предводени од фрешмени Гордон и Холис-Џеферсон..
а и кентаки со дејвис, кид-гилхрист и маркис тиг освоиа титула.. така да ако е талентиран тимот со добра одбрана не е толку важно дали се фрешмени

Metta World Peace compared Ryan Kelly to Kevin Durant:

"He’s stronger than Kevin Durant was when he came in the league and can do basically the same things, but he has to start training now."

:pos:

П.с. Да не се разбереме погрешно, Дурант стварно беше слаб кога дојде во НБА, зборам физички, али споредбиве на Мета му се урнебес. :D

According to the Times, Durant was the only prospect at camp who failed to bench press 185 pounds, and finished behind Oden in some key drills, including the vertical leap, agility drill and three-quarter court sprint.

:icon_lol:

Ја типував на Канзас, Кентаки, Висконсин и Ајова

Да бе, Дјук од Мерсер изгубија уште одма, нив ги згрешив исто, али не ми беа фаворити, исто и Охајо не очекуев од Харвард да отпадне одма

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom