GreenRoot
^Зелен^
Незнам како можеш Ноа да го мразиш, освен ак не ти идат да сон..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
).
У право си секој има некоја причина ради која почнал да навива за некој тим,ама да се спори квалитетот на Вејд е глупост.А чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?
Исти кур е и со Мајами, зошто да нема луѓе што ќе почнат да навиваат за Мајами заради ЛеБрон? + Мајами освои титула со Вејд, заразлика од Булс кои пред Џордан имаат играно само 2-3 пати во плејоф.
Терате некој глуп двоен стандард.![]()
Па ЛеБрон ако си отиде после сезонава тогаш пола и повеќе фан база на Мајами ќе ја снема.А чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?
Исти кур е и со Мајами, зошто да нема луѓе што ќе почнат да навиваат за Мајами заради ЛеБрон? + Мајами освои титула со Вејд, заразлика од Булс кои пред Џордан имаат играно само 2-3 пати во плејоф.
Ако и ќе...Па ЛеБрон ако си отиде после сезонава тогаш пола и повеќе фан база на Мајами ќе ја снема.

Што да оставам кога пола се фанови ради ЛеБрон.ЛеБрон оди на пример во Бостон они за Бостон ќе бидат,така да тие приказни: остај да видиме,ако,ќе, не држат многу вода.Ако и ќе...
Остај да видиме што ќе се случи па тогаш збори.![]()
Исто што се и после ЏорданА чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?
Не е двоен стандард... Во ред е што навиваат за Мајами ама бар да се едуцираат малку и за историја на тимот а не само да кажува бројки и факти кои му одговараат... и да продолжат фанови да бидат кога мајами ке биде не толку битен фактор во нба.... пошо и тоа ќе се деси после неколку сезони како и на сите шампиони што им се случува...А чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?
ок де, али смешно излгедаат кога се јачаат по форуми. Нека поминат бар 10 години па нека се наречат фановиА чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?
за глупи деца ко тебе наплаќам часови по историја@Castiel
се гледа кој е "butthurt". после мојот последен коментар, тука изпиша 1 страна само за мене. туку оти не знам де, кажи ми бостон колку титули има, мајами, чикаго, лејкерс итн. колку титули имаат ? нели пошто ја од вчера гледам нбакомедија си
[DOUBLEPOST=1394508132][/DOUBLEPOST]Перо си гази ...3 натпревар по ред после повредата има 10+ поени..за глупи деца ко тебе наплаќам часови по историја[DOUBLEPOST=1394508132][/DOUBLEPOST]Перо си гази ...3 натпревар по ред после повредата има 10+ поени..
![]()