НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам како можеш Ноа да го мразиш, освен ак не ти идат да сон..

Џони Тран е фан на Бостон, ама пошто годинава танкаат за Леброн е(овај за Мајами де :) ).

Незнам што не е јасно тука, Ноа во секоја утакмица е таков, игра со страст кошарка, а и на кој играч не би мул адреналинот на највисоко ниво, кога против шампионот со десеткувана екипа, имаш 20 поени, 12 скока, 7 асистенции, и 7 блокади, и плус го победуваш....кој сака нека кажи, не е мала работа да се победи Мајами со оној ростер, права штета е што Тибодо во нити една сезона (освен првата), не доби можност со сите сили да се пресмета против Мајами. Да, навистина 3 сезони по ред Чикаго испаѓа од Мајами, ама Тибодо го нема ни пола ростер во сериите, инаку веројатно се работи за еден од најдобрите тренери во НБА моментално.

Еј немојте за Вејд така, играчиште е. За мене многу подобар стил од Леброн има Вејд, али тоа е веќе прашање на вкусови. Одличен играч, преинтелигентен, добар крадец на топки, добар блокер, тимски играч пред се, поезија во движење...

А чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?

Исти кур е и со Мајами, зошто да нема луѓе што ќе почнат да навиваат за Мајами заради ЛеБрон? + Мајами освои титула со Вејд, заразлика од Булс кои пред Џордан имаат играно само 2-3 пати во плејоф.

Терате некој глуп двоен стандард. :notworthy:

Последно уредено:
Ја не знам како може некој да го спор квалитетот на Вејд,Што демек Леброн е играч за големи утакмици,а Вејд е просек а?Пред да дојде Леброн у Мајами Вејд скоро сам ги носеше Мајами на грб,ок тука беше и Шек, Морнинг,Хаслем.Ама пак све се вртеше околу Вејд.И кога дојде Леброн сам да не ја освои титулата со Мајами,мало сутра.Па Вејд имаше просек од 30 и кусур поени по утакмица.Пазите според мене Коби и Вејд ги имаат најпрефинетите движења у Нба,мислам од поновава историја.Ама ете иде крај на нивната ера Коби е скоро готов,Вејд го изедеоа повредите,посебно онаа со коленото.А за Роуз ич па не ми се збори,имаше голем потенцијал да биде ко овја двајца,ама го искинаа повредите.[DOUBLEPOST=1394497731][/DOUBLEPOST]
А чекај, што биле Булс пред Џордан? Исто фанови имале пред и откога дошол Џордан? И тие биле bandwagoners?

Исти кур е и со Мајами, зошто да нема луѓе што ќе почнат да навиваат за Мајами заради ЛеБрон? + Мајами освои титула со Вејд, заразлика од Булс кои пред Џордан имаат играно само 2-3 пати во плејоф.

У право си секој има некоја причина ради која почнал да навива за некој тим,ама да се спори квалитетот на Вејд е глупост.

Последно уредено:

Па ЛеБрон ако си отиде после сезонава тогаш пола и повеќе фан база на Мајами ќе ја снема.

Ако и ќе... :rolleyes:

Остај да видиме што ќе се случи па тогаш збори. :)
Што да оставам кога пола се фанови ради ЛеБрон.ЛеБрон оди на пример во Бостон они за Бостон ќе бидат,така да тие приказни: остај да видиме,ако,ќе, не држат многу вода.

Исто што се и после Џордан :icon_lol:

Не е двоен стандард... Во ред е што навиваат за Мајами ама бар да се едуцираат малку и за историја на тимот а не само да кажува бројки и факти кои му одговараат... и да продолжат фанови да бидат кога мајами ке биде не толку битен фактор во нба.... пошо и тоа ќе се деси после неколку сезони како и на сите шампиони што им се случува...

ок де, али смешно излгедаат кога се јачаат по форуми. Нека поминат бар 10 години па нека се наречат фанови

@Castiel
се гледа кој е "butthurt". после мојот последен коментар, тука изпиша 1 страна само за мене. туку оти не знам де, кажи ми бостон колку титули има, мајами, чикаго, лејкерс итн. колку титули имаат ? нели пошто ја од вчера гледам нба :pos: комедија си

@Castiel
се гледа кој е "butthurt". после мојот последен коментар, тука изпиша 1 страна само за мене. туку оти не знам де, кажи ми бостон колку титули има, мајами, чикаго, лејкерс итн. колку титули имаат ? нели пошто ја од вчера гледам нба :pos: комедија си
за глупи деца ко тебе наплаќам часови по историја ;)[DOUBLEPOST=1394508132][/DOUBLEPOST]Перо си гази ...3 натпревар по ред после повредата има 10+ поени..(y)

Последно уредено од модератор:
за глупи деца ко тебе наплаќам часови по историја ;)[DOUBLEPOST=1394508132][/DOUBLEPOST]Перо си гази ...3 натпревар по ред после повредата има 10+ поени..(y)

4-tи...10,10,16,12.

Откога се врати во стартната петорка изгубија 1 разлика од Клиперс и сега победија...а претходно имаа 14 порази на претходните 15 натпревари.(y)

Како не им е срам бе, Леброн дал 61 и сега заради тоа имал предност пред Дурант за МВП, а оваа му е една од послабите сезони во кариерата.Абе шта речи, си ебале мајката сите...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom