НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Филаделфија доби пик од втора рунда...[DOUBLEPOST=1392931309][/DOUBLEPOST]
Вака од прва, Филаделфија ми делува само како попатна станица за Granger. Ќе биде повторно трејдуван на лето или и следната сезона ќе игра за Филаделфија ?

Нема теорија. Веднаш buyout ќе му направат веројатно. Не верувам дека ќе го облече дресот на Сиксерс воопшто.

Вака од прва, Филаделфија ми делува само како попатна станица за Granger. Ќе биде повторно трејдуван на лето или и следната сезона ќе игра за Филаделфија ?
Истекувачки договор е Грејнџер, на лето се ослободуваат од негивиот договор по кој то зема 14 милиона, уствари го даваат Тарнер за кап флексибилност.
Добар договор направил Масај Уџири, го добија Де Коло за Остин Деј. (y)

Истекувачки договор е Грејнџер, на лето се ослободуваат од негивиот договор по кој то зема 14 милиона, уствари го даваат Тарнер за кап флексибилност.
Добар договор направил Масај Уџири, го добија Де Коло за Остин Деј. (y)

Какво лето уште одма гарант buyout ќе добие и ќе потпише за минималец со некој од кандидатите за титула. Ќе биди комедии ако потпиши за Мајами :)

Какво лето уште одма гарант buyout ќе добие и ќе потпише за минималец со некој од кандидатите за титула. Ќе биди комедии ако потпиши за Мајами :)
Сега читам по твитер по се изгледа одма ќе го мавнат.

Hill/Watson
Stephenson/Turner
George/Turner
West/Scola
Hibbert/Bynum

73LBm.jpg

На Леброн му ојде носот вчера, како заслуга што ги изгази ОКС. :D Ме изненадија Мајами, очекував ОКС да си тепа на нивни терен. Вестбрук се врати и овие изгубија.:ROFLMAO:

Clippers are a strong frontrunner for Glen Davis should buyout get completed, league sources tell Yahoo.

2013-11-2718_38_41-2.gif

Истото важи и за Гренџер

Џордан/Холинс
Блејк/Дејвис
Барнс/Гренџер/Дадли/Туркоглу
Редик/Крафорд/Грин/Вујачич/Булок
Пол/Колисон

Clippers are a strong frontrunner for Glen Davis should buyout get completed, league sources tell Yahoo.

Истото важи и за Гренџер

Џордан/Холинс
Блејк/Дејвис
Барнс/Гренџер/Дадли/Туркоглу
Редик/Крафорд/Грин/Вујачич/Булок
Пол/Колисон

Не ми е баш најјасно шo ќе ви е Granger кога имате едно 5-6 wings кои се подобри од него... А за Дејвис се согасувм дека очајно ви треба играч како него...

П.С. Ако не грешам Вујачич е веќе во аут и не е со тимот...

Не ми е баш најјасно шo ќе ви е Granger кога имате едно 5-6 wings кои се подобри од него... А за Дејвис се согасувм дека очајно ви треба играч како него...

П.С. Ако не грешам Вујачич е веќе во аут и не е со тимот...
Од тројките само Барнс е можеби подобар поради дефанзивата.. Дадли е дупка годинава а Туркоглу го зедоја колку да се земи некој.. Плус Гренџер би можел да игра и 4ка во ниска петорка каде Блејк би бил центар со што би го гледале помалку Холинс а повеќе Дејвис

Иначе пробваа вчера да го земат Зелер од Кавси преку Булок ама не му успеа..

Од тројките само Барнс е можеби подобар поради дефанзивата.. Дадли е дупка годинава а Туркоглу го зедоја колку да се земи некој.. Плус Гренџер би можел да игра и 4ка во ниска петорка каде Блејк би бил центар со што би го гледале помалку Холинс а повеќе Дејвис

Иначе пробваа вчера да го земат Зелер од Кавси преку Булок ама не му успеа..

Изгледа не си го гледал Гренџер годинава. Три пати поголема дупка е од Дадли.

Изгледа не си го гледал Гренџер годинава. Три пати поголема дупка е од Дадли.
изгледа ти не си го гледал дадли, редовно сам останва на шут за тројка ама никако да погоди.. а и во одбрана дупка е.. плус спор и глупа фаца има

не ме сфаќај погрешно и гренџер дупка е ама помеѓу две дупки би го одбрал онај кој некогаш бил добар

1962634_10152242080498944_926502022_n.jpg

после она вчера, шо му скршија носот може и вака да го гледаме
LeBane James

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom