- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 10.445
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е преку глава од тие клипови. 90% од тоа што го гледаме на клиповите дава погрешна слика за играчот, односно како што објасни Xsago погоре. Башка што за 15 годишно не се знае како ќе се развива во иднина. Таму накај 17-18 години почнува да се оформува играчот и може да се комплетира мислење дали ќе биде зрел или ќе остане само како зборуван талент на времето.
Police were dispatched this morning to respond to an altercation at a Starbucks in West Hollywood involving some familiar faces. A barista at the coffee house was apparently confronted by Bieber when he refused to serve the pop star because he wasn’t wearing a shirt. “He came in with no shirt on and his pants hanging down and underwear showing and tried to order a caramel apple machiatto.”, said Joey Goldsmith, the Starbucks barista, “I just told him he would have to put a shirt on if he wanted to order.” That’s when Bieber snapped. According to the police report Bieber started cussing at the barista and threatening to have his bodyguard, “kick his ass”.
Fortunately for Goldsmith, LA Clippers star Blake Griffin had been enjoying a drink at a table when he witnessed the altercation and stepped in. Witnesses at the scene reported that Griffin tried to calm Bieber but the Biebs wasn’t having any of it. There was more yelling, and some pushing and that’s when Griffin smacked Bieber, knocking him to the floor. “He smacked the shit out of him” said one witness, “then I saw Justin stumble out of the door looking like he was crying.” Bieber was gone before police arrived at the scene.
Иначе најзаслужен за лошите резултати на Детроит е Думарс, цело време со лоши трејдови и големи договори ја кочи организацијата. Од 2000та навака 8 тренери има сменето, и стварно треба да сфати сопственикот дека не може Думарс да си експериментира со организацијата поради тоа што направил шампионски тим '04. Се шпекулира дека ќе ги води Џон Лојер до крајот на сезоната, но би можеле да пратат понуда до Холинс кој бил заинтересиран за работата иако сеуште не контактирале со него.
ај пошто секоја година сте гледале вакви клипчиња пуштете да видам 215цм кај шо пуца тројки и ја води топката ко плеј
Mислам дека е најдобар центар во лигата што знае да даде добри пасови...Noah со трпл-дабл 19п-16с-11аMислам дека е најдобар центар во лигата што знае да ја даде добри пасови...
Без воопшто да пребарувам (сепак повеќето се забораваат бидејќи немаат никаква кариера), слободно побарај си клипчиња од Perry Jones III од средно (сега во Оклахома Сити). И за него имаше иста приказна 210 со ball handling на бек и шут за тројка. Како што можеш да видиш ништо посебно не бидна од него (макар што барем стигна до НБА). Исто можеш да си го побараш и Isiah Austin, тој ќе биде дел од овој драфт годинава, ама ниско ќе биде веројатно драфтуван а истата приказна беше и за него (тој е мислам и повисок од овој Thon Maker).
Муабетот е дек од овие клипчиња не можеш вистински да видиш за каков играч се работи. Тоа ако овде изгледа дека е одличен атлет и добар шутер не значи и дека е. Како што кажав овој е високо рангиран засега и можи ќе го биди ама прерано е да се прогнозира со сигурност а медиумите баш тоа го прават.
Абе дечко, на глава ни се качи со овој.
abe kakov perry jones-durant wannabe pod obrac se plashi da igra.. 6'11 na perimetar igra..plus slab kondiciono bil, psiholoski problemi imal i kolenata mu zafrkavale.. toj ti e samo obicen bek/krilo sho zaboravil navreme da se prefrli na centar/krilen centar kako Davis so napravil.. slicen slucaj so Austin Daye..
isiah austin e spor i plus so ednoto oko ne gleda
te sfakam sekoja godina gledame prospekti sto neuspevat, ama 215+cm 85kila potomok na manute bol i vonzemjanka sigurno ne sme videlo dosega