НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
абе некој да ме упути у ова лига пасов, свака годиња нешто ми мењаат немоем да се снајдем :)

Треба да активираш со кредитна картичка и пред да наплатат за една недела треба да ја откажиш претплатата.

Треба да активираш со кредитна картичка и пред да наплатат за една недела треба да ја откажиш претплатата.

А ако немаш паре на кредитната, и нема ни да имаш за една недеља, ќе се деактивира само ?? Или уопште нема да се активира ??

А ако немаш паре на кредитната, и нема ни да имаш за една недеља, ќе се деактивира само ?? Или уопште нема да се активира ??

Наплатата е на 6ти, јас го активирав со празна и работи. Само пази за секој случај да ја деактивираш.

ДВАЈТ!!!! 21 скок за 26 минути...ѕверот се врати и повторни ќе биде најдобар центар во лигата...

Страшна утакмица беше Минесота,Лав чудовиште у пичку 31 поен и 17 скока !
Рубио мора мнооогу да поработи на шутот.

Сепак добар почеток,има капацитет тимов и за плеј оф а и за нешто повеќе.

Филаделфија - Мајами најлудиот натпревар кој некогаш сум го гледал!!!

- 23-2 старт за можеби најслабиот тим во лигата против шампионот.
- 80 поени во 2 и 3тата четвртина за Мајами
- Мајами погодуваа тројки како луди, вклучително и Реј Ален со тројка од пола терен
- Филаделфија се врати од -10 во 4тата четвртина
- Рукито Мајкл Картер Вилијамс погоди 3/4 слободни и имаше исклучително важни украдена топка и дефанзивен скок против Леброн во последната минута, вклучително и 2те слободни со кои се запечати победата
- Мајкл Картер Вилијамс го имаше можеби најдоброто деби за некој кошаркар во НБА сериозно приближувајќи се до quadruple double (нешто што се случило само 4 пати во историјата) со 22 поени, 12 асистенции, 9 украдени топки, 7 скокови и само една изгубена топка (а и таа беше безвезе досудени чекори). Притоа 22/12/9/7 се бројки кои само уште два пати порано некој играч ги достигнал во историјата.

На спорт клуб даваат НБА?

Даваат, ама следен пренос мислам дека ќе им е на 10ти помеѓу Сан Антонио и Њујорк Никс.

Иначе како сме ја отвориле сезоната, мераци.:pipi: .. ма да не мора ништо да значи овој триумф за тоа како ќе се одвиваат работите кај Сиксерси, јас не очекувам подобра сезона од ланската, ама ќе видиме.
Картер-Вилијамс:cuc:

Од наредна недела земам league pass, ќе се нервирам со СпортКлуб. Даваат натпревар еднаш на два месеци. Уствари низ цела Европа е слична ситацијава, само Шпанците и Турците отскокнуваат со преноси.

Од наредна недела земам league pass, ќе се нервирам со СпортКлуб. Даваат натпревар еднаш на два месеци. Уствари низ цела Европа е слична ситацијава, само Шпанците и Турците отскокнуваат со преноси.

Пошто е и колку трае?

Ако продолжи Мајкл Картер Вилијамс низ цела сезона со ова темпо( што тешко дека ќе се случи) , може да има една од најдобрите руки сезона во цела историја :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom