NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си правете екскурзии на мозокот, кај може ваков Лејкерс да ја тепа Оклахома во плејоф, ќе биде успех ако ги тепаат барем еднаш. На домашен терен Оклахома нема да изгуби од никого во плејофот, за тоа може да се кладам со секој на било што :D

600507_10151260591741006_1668430189_n.png

Број 1 проспект на драфтот за оваа година ги скинал лигаментите.Дефинитивно во ептен гадни повреди поминува оваа сезона.:mad:

ќе игра Харден вечерва оти гледам сегде коефицентот падна во сите светски кладилница ?

Statement from Turkoglu: “While I was back home in Turkey this past summer, I was given a medication by my trainer to help recover more quickly from a shoulder injury. I didn’t know that this was a banned substance and didn’t check before taking it. “I take full responsibility for anything that goes into my body. This was a complete error in judgment on my part and I apologize to the Orlando Magic organization, the league, my teammates, and the Magic fans. I know I have let down a lot of people and I am truly sorry for my mistake.”

20 текми бан за Хедо

Не си правете екскурзии на мозокот, кај може ваков Лејкерс да ја тепа Оклахома во плејоф, ќе биде успех ако ги тепаат барем еднаш. На домашен терен Оклахома нема да изгуби од никого во плејофот, за тоа може да се кладам со секој на било што :D
Почни да гледаш НБА...

Роуз со апдејт дека ако не се чувствува доволно добро нема воопшто ни да ја игра оваа сезона...Новицки, Роуз, Брајант, Хауард, Неш, Гасол, Алдриџ, Лилард(y), Лав...штета, осиромашен плејог ке гледаме оваа сезона, али и еден од најинтересните досега, во тоа сум сигурен(y)

"Being able to dunk," he said. "I can't dunk, man. I know if I can dunk off stride, I know I'll be out there playing, but I can't." а пред еден месец имаше изјави од соиграчите дека забивал на припреми пред утакмица.:facepalm:
Во блиска иднина ќе им соопшти на најблискиот кург на пријатели и роднини дали ќе игра оваа сезона.
Не знам, како фан на роуз и булси сакам да се врати и нападнат во плејофот ама ако се работи за неговата игра и здравје во иднината тогаш нека ја одседне сезоната.Не сакам да гледам уште еден Брендон Рој, играч чија што кариера згасна пред да го достигне целиот потенцијал.

Леле вечер две утакмичишта има за гледање. Првата најверојатно нема да можам да је гледам од почеток но затоа ќе бидам на време за Лејкерс-Клиперс, очекувам спектакл и од двете утакмици. :)

Мислења за дербињата вечер ? Реално , не навивачки од типот "Мора да тепа Лејкерс бе" или "Kралот сам ќе ги реши" .

Ајде почнуајчи од вечерва,па до недела,не чека,викенд исполнет со неспани ноќи,кој издржи причаче:D.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom