Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gleav analiza na amerive, ne mi teknuva koj bese od komentatorive, potencirase deka Ako lejkersi otidat vo plejof, ko osmi, ovie od gore ke se tepaat koj da gi izbegne, ovoj Lejkers od sega da ja igrase ovaa timska igra od start na sezona muabetive dali ke odat vo plejof ili ne nemase da gi pravime, a problemite koi sega gi imaat, so eventualen plasman vo plejof ke isceznat, moralot ke bide na maksimalno nivo pak i ke se vrati zarot kaj odredeni kosarkari a i ke igraat bez strav, nesto sto sega e karakteristika za niv, pogotovo vo posledna cetvrina koga imaat rezultatska kackalka, so isklucok na Kobi.Ако играат во плеј оф со Спарси ако не јадат метла успех ќе биде за Лејкерс,реално.
Абе според мене Лејкерси само треба да ја избегнат Оклахома во првото коло, со сите други им давам големи шанси да поминат. Од друга страна ако играат со ОКС ќе биде пеколно тешко, но да речеме доколку би успеале да ја минат Оклахома тогаш патот до финалето ќе биде отворен. Не знам како ќе биде, прво да почекаме дали ќе влезат во плеј оф, али доколку се пласираат Лејкерси гарант ќе има некоја епска серија, без разлика на тоа дали ќе играат со ОКС, Клиперс или Сан Антонио.gleav analiza na amerive, ne mi teknuva koj bese od komentatorive, potencirase deka Ako lejkersi otidat vo plejof, ko osmi, ovie od gore ke se tepaat koj da gi izbegne, ovoj Lejkers od sega da ja igrase ovaa timska igra od start na sezona muabetive dali ke odat vo plejof ili ne nemase da gi pravime, a problemite koi sega gi imaat, so eventualen plasman vo plejof ke isceznat, moralot ke bide na maksimalno nivo pak i ke se vrati zarot kaj odredeni kosarkari a i ke igraat bez strav, nesto sto sega e karakteristika za niv, pogotovo vo posledna cetvrina koga imaat rezultatska kackalka, so isklucok na Kobi.
Plejof ko plejof nisto ne se znae, fintata e da se dogura do tamu pa sto bide bide.
Ne mi se veruva deka go praam muabetov za tim so vakvi igraci ali toa e, NBA.
Јас реков ќе биде пеколно тешко, не реков дека ќе ги добијат Оклахома. А вака ко фан зошто да не би помислил на тоа? Непобедливи ли се ОКС? Штета што не може да се паднат со Хјустон, барем не во прво коло инаку ќе видеше што се вика потоп, или метла на нашки, Хјустон губат у прво коло па со кој сака нека играат. А јас типувам да се паднат некако со Клипси, зборам доколку обезбедат плеј оф, ќе биде покољ тука на форум осеќам. Али многу тешко со нив бидејќи Лејкерс тешко да биде 7ми, а Клиперс тешко пак да биде 1ви.^ сериозни сте вие двата бе?
со голден стејт и со хјустон серија дали можат да добијат... оклахома?свипнати од нив ќе бидат
А што не го стаиш Fail потегов од Шимпанзово? Каков идиот човече, овој за Џавеил е Кока Кола.
Нема везе фејк нефејк, зависи како ќе биде изведено. Хендерсон кога му го направи на Хауард изгледаше неверојатно, исто и Грифин на Мозгоф, ама овој вчера како се избламира, па уште и кај судијата нешто се бунеше, ваљда не е до толку ретард да барал да му се бројат два поени, изгледа за фаул се бунеше.epa toa e toa fejk griffin kucanje so neznam kako go narekuvaat kucanje koa e obicno polozuvanje som ne dopres obrach...