NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледајте Голден Стеј што ќе им направи на Клиперс по втор пат, кои тројкаши се овие нездрави човече :D:D

шо има врска вини, со онакви играчи и докузовски би имал одличен скор
и сите играт мала минутажа пошто со онаква клупа нема потреба стартерите непотребно да се заморуват
Кажи им го тоа на Мајк Браун и Мајк Д'антони и уште многу други тренери што не успеале да направат некој успех со многу подобри тимови од овој што го имаат Клиперс.:) Во време кога скоро сите екипи што се борат за титула се супертимови т.е. со 2 или повеке суперѕвезди, најдобар скор да има тим што им само еден таков играч, уопште не треба да бидат потценети заслугите што ги има тренерот. Буквално на сите играчи им даде свои улоги и минути и се гледа дека функционира, баш читав дека Туриаф и Барнс го сметаат за најзаслужен за нивните добри игри.

Wait for play offs... Таму ќе видиме дали треба да му симнеме капа на Дел Негро или не. Кога ќе надмудри тренери како Грег Попович, Скот Скајлс, и остали добри тренери тогаш ќе може да кажеме дека Дел Негро станал врвен тренер. Џабе му е и 82-0 да има во регуларен дел ако биде сметен од некој поискусен тренер како лани од Попович што беше со 4-0. :)
У право си тука, сакав и за ова да пишам, ама изумив :). Ке биде интересно да видиме како ке играат у плејоф посебно што имаат мн млади и неискусни играчи. Незнам само како е ситуацијата со Билапс, ако биде спремен барем некои 80-90 посто, ке бидат мн појаки, омилен дел од сезоната му е тоа на него :icon_lol:

У право си тука, сакав и за ова да пишам, ама изумив :). Ке биде интересно да видиме како ке играат у плејоф посебно што имаат мн млади и неискусни играчи. Незнам само како е ситуацијата со Билапс, ако биде спремен барем некои 80-90 посто, ке бидат мн појаки, омилен дел од сезоната му е тоа на него :icon_lol:
Инаку мислев на Скот Брукс не знам од каде сум го напишал Скот Скајлс. :facepalm:
П.с. Џо Џонсон ги реши Никси, одличен натпревар беше Њу Јоршково дерби. :)

Момци не ја труете темава со Леброн вс Коби. Моментално се знае кој е најдобриот играч во светот, без сомнение тоа е Леброн. Вчера Џејмс ги уништи Лејкерс, во секоја смисла, прав лидер, сите муабети за него дека е пичка и дека не е клач уште лани паднаа во вода, го реков тоа и после финалето со ОКС. Во 2011 со Далас беше права пичкетина, го извиси тимот и го остави на цедило, оставаше еден Чалмерс да решава утакмици но од лани тоа не е така. Башка убаво пишал Kocka, глупо е да споредуваш 34 годишен играч со 28 годишен или 29 колку и да има Леброн не е битно. Кога ќе завршат со кариерите тогаш може да потегнеме една линија и да дебатираме. Тоа ти е исто ко да кажеш сеа дека Коби е боље од Лилард, па нормално дека е боље овој е руки, пола сезона има изиграно, од кај знаеме до крај на кариера колку титули ќе има и каков играч ќе биде.

Леброн лидер?? Може да се каже све за него али лидер?? Мало сутра..

Споредби какви што даваш со Лилард се нереални,Леброн кога беше драфтуван ја зема 23-ката на Џордан,се прогласи за Кинг Џејмс и стави тетоважа ''The chosen one'' такада он сам сакал да се споредува со најдобрите сметајќи се за таков.Коби е споредуван со Џордан, Принц Џејмс и со двајцата и така треба да остане..

А лидер не е бидејќи го напушти Кливленд и одите во тимот на Вејд за да си ја излечи фрустрацијата и да освои прстен..Коби не отиде кај Гарнет,Новицки не отиде кај Коби,Џордан не отиде кај Томас или Меџик,Баркли не отиде кај Мелоун,Милер не отиде кај Старкс итн итн итн тоа е разлика меѓу лидери и останати..

Споредби какви што даваш со Лилард се нереални,Леброн кога беше драфтуван ја зема 23-ката на Џордан,се прогласи за Кинг Џејмс и стави тетоважа ''The chosen one'' такада он сам сакал да се споредува со најдобрите сметајќи се за таков.Коби е споредуван со Џордан, Принц Џејмс и со двајцата и така треба да остане..

А лидер не е бидејќи го напушти Кливленд и одите во тимот на Вејд за да си ја излечи фрустрацијата и да освои прстен..Коби не отиде кај Гарнет,Новицки не отиде кај Коби,Џордан не отиде кај Томас или Меџик,Баркли не отиде кај Мелоун,Милер не отиде кај Старкс итн итн итн тоа е разлика меѓу лидери и останати..

Другар ти си имаш којзнае колкав комплекс и твоево мислење е само серење. Ако немаш нешто паметно да кажеш не постирај подобро.

Пријателе еве запримети и по мојот аватар, а и по мојот потпис, фан сум на Лејкерс, а Коби ми е омилен играч. Но, моментално реалноста е друга. Значи јас зборувам за моменталната ситуација, е тука Леброн е подобар од Коби, за мене сосем нормално, 34 години има Брајант така да нема тука ништо чудно. И пак ќе кажам, сите муабети и исмејувања за Леброн паднаа лани во вода. За мене Коби бил, и ќе остане подобар играч од Леброн, зборувам според мојот вкус, но моментално морам да бидам реален и да признаам дека Леброн е подобар и тоа е тоа.

јака трава друже, јака трава (y)

Другар ти си имаш којзнае колкав комплекс и твоево мислење е само серење. Ако немаш нешто паметно да кажеш не постирај подобро.

Комплекс од Леброн ли ?? :pos:

Јас прокоментирав на конкретен пост и дадов мое видување а ова твоето може да се окарактеризира како серење,пошто не даваш никаков одговор(ако веќе си сакал нешто да кажеш)
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 11:27 ---
Пријателе еве запримети и по мојот аватар, а и по мојот потпис, фан сум на Лејкерс, а Коби ми е омилен играч .

Да да приметив ,па ради тоа и реплицирав.Некако ми делуваше потценувачки кон Мамбата па морав да реагирам:):coffee:

Блејк Грифин airball за тројка против Голден Стејт.Не ми се верува да му текне повторно да шутне тројка против Голден Стејт,ќе пука сеир.:icon_lol:

Коби го имаше Шек, Џордан го имаше Пипен, Томас го имаше Думарс и најдобрата одбрана во лигата, Баркли проба на крајот од кариерата кога со Дрекслер и Хаким се спои ама ништо не направија, незнам Милер тука шо го мешаш тој ти е во редот со Реј Ален... овде збораме за најдобри на сите времиња... Милер е далеку од тоа.
Е и да, Леброн ги имаше Лери Хјуз и Мо Вилијамс... и 7 и пол години раководството на тимот не му донесе добар играч... па што очекуваш??? Коби кога ќе речеше или донесете ми играч или бегам, за два дена блокбастер трејд паѓаше...
Секој со среќата...
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 12:37 ---
Блејк Грифин airball за тројка против Голден Стејт.Не ми се верува да му текне повторно да шутне тројка против Голден Стејт,ќе пука сеир.:icon_lol:
Не сери одлична утакмица имаше Блејк, Пол беше мизерии и во напад и во одбрана, можи треба да му дат одмор дури не се опорави 100%
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 12:46 ---
@KrisHumphries

Big game tonight! The Garden got really quiet on the way out! #Brooklyn

Quote:

@TheRealJRSmith
Wasnt quiet when Kanye tore it down last month! RT @KrisHumphries: Big game tonight! The Garden got really quiet on the way out! #Brooklyn

Ќе видиме во плејоф кој колку е јак, ако воопшто издржат до тогаш ГС.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom