- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 10.401
браво за кевин лов уште една одлична утакмица, ако не е тој незнам шо ќе прат минесота... кириленко и пекман слабо некако...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
браво за кевин лов уште една одлична утакмица, ако не е тој незнам шо ќе прат минесота... кириленко и пекман слабо некако...

Пекман е многу квалитетен и паметен играч(еден од поомилените европски играчи), иако не толку силен како црнец центар,добро се снаоѓа под кошот. Во повеќето од натпреварите не доаѓа во преден план, поради доминантноста на Кевин Лов, во натпреварите кога Кевин игра лошо Пекович пружа многу добри натпревари.Шо му стана на Пекман не знам само...
22 па 31 поен
--- надополнето: 15 декември 2012 во 12:37 ---
Кевин Гарнет плачејки му дава подршка на тренерот на Хјустон поради загубата на неговата ќерка …
![]()
) и не крена толку врева.
Види Харден ми е омилен играч од ко влезе во НБА и мило ми е шо конечно неговиот талент доаѓа до израз... а за Лин тој шо не се палел лани во тој Линсенити период не бил вистински фан на кошарката воопшто...
Не ми се верува брат како се палеше на Харден и Лин, а го хејташ Кевин Лав....

Види Харден ми е омилен играч од ко влезе во НБА и мило ми е шо конечно неговиот талент доаѓа до израз... а за Лин тој шо не се палел лани во тој Линсенити период не бил вистински фан на кошарката воопшто...
--- надополнето: 15 декември 2012 во 13:57 ---
Иначе Рубио можно е да се врати вечер![]()

Еве го. Ѕвер еi onie banani kako gi lupa... kako odbojka da igra![]()

п.с Мислам дека тренерот на Хјустон го драфтува Кевин Гарнет во Минесота? или грешка сум нешто![]()
+1епа јбг, не сум фан на кошарката јас ондак.
Лав не може да биде најдобриот играч на Минесота низ целата сезона. Нормално е да имаш лоши периоди, плус дечкото игра со сеуште незаздравена рака. А и шпекулацииве што се јавуваат дека е незадоволен може да имаат удел у перформансите, ма да не знам зашто би бил незадоволен со овој ростер кој сега го имаат.

Еве го. Ѕвер е![]()
Дали е тоа легендарниот крафорд,или таќе ми се чини
NBA и се е можно !![]()

.