NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браво за кевин лов уште една одлична утакмица, ако не е тој незнам шо ќе прат минесота... кириленко и пекман слабо некако...

Шо му стана на Пекман не знам само...
22 па 31 поен :eek:
--- надополнето: 15 декември 2012 во 12:37 ---
Кевин Гарнет плачејки му дава подршка на тренерот на Хјустон поради загубата на неговата ќерка …

:cuc:

браво за кевин лов уште една одлична утакмица, ако не е тој незнам шо ќе прат минесота... кириленко и пекман слабо некако...

:facepalm:

Не ми се верува брат како се палеше на Харден и Лин, а го хејташ Кевин Лав....

Шо му стана на Пекман не знам само...
22 па 31 поен :eek:
--- надополнето: 15 декември 2012 во 12:37 ---
Кевин Гарнет плачејки му дава подршка на тренерот на Хјустон поради загубата на неговата ќерка …

:cuc:
Пекман е многу квалитетен и паметен играч(еден од поомилените европски играчи), иако не толку силен како црнец центар,добро се снаоѓа под кошот. Во повеќето од натпреварите не доаѓа во преден план, поради доминантноста на Кевин Лов, во натпреварите кога Кевин игра лошо Пекович пружа многу добри натпревари.
BlakeGriffin32 не знам што ти е филмот само со Кевин Лов човекот се враќа од повреда и има лош период, не знам што е тука толку спектакуларно? И Грифин имаше лоши периоди (за 35 минути 2 поени од игра и 2 од слободни 4-5 скока и 4-5 изгубени :facepalm:) и не крена толку врева.

п.с Мислам дека тренерот на Хјустон го драфтува Кевин Гарнет во Минесота? или грешка сум нешто :)

:facepalm:

Не ми се верува брат како се палеше на Харден и Лин, а го хејташ Кевин Лав....
Види Харден ми е омилен играч од ко влезе во НБА и мило ми е шо конечно неговиот талент доаѓа до израз... а за Лин тој шо не се палел лани во тој Линсенити период не бил вистински фан на кошарката воопшто...
--- надополнето: 15 декември 2012 во 13:57 ---
Иначе Рубио можно е да се врати вечер :)

Види Харден ми е омилен играч од ко влезе во НБА и мило ми е шо конечно неговиот талент доаѓа до израз... а за Лин тој шо не се палел лани во тој Линсенити период не бил вистински фан на кошарката воопшто...
--- надополнето: 15 декември 2012 во 13:57 ---
Иначе Рубио можно е да се врати вечер :)

епа јбг, не сум фан на кошарката јас ондак. :D

Лав не може да биде најдобриот играч на Минесота низ целата сезона. Нормално е да имаш лоши периоди, плус дечкото игра со сеуште незаздравена рака. А и шпекулацииве што се јавуваат дека е незадоволен може да имаат удел у перформансите, ма да не знам зашто би бил незадоволен со овој ростер кој сега го имаат.

п.с Мислам дека тренерот на Хјустон го драфтува Кевин Гарнет во Минесота? или грешка сум нешто :)

Па да, МекХејл и КГ беа заедно 12 години во Минесота ми се чини, воедно и како што има КГ изјавувано, МекХејл му бил како ментор.

епа јбг, не сум фан на кошарката јас ондак. :D

Лав не може да биде најдобриот играч на Минесота низ целата сезона. Нормално е да имаш лоши периоди, плус дечкото игра со сеуште незаздравена рака. А и шпекулацииве што се јавуваат дека е незадоволен може да имаат удел у перформансите, ма да не знам зашто би бил незадоволен со овој ростер кој сега го имаат.
+1
Мене лично Лин ама баш ич не ме импресионира, ич не ми се допаѓа како играч. Бидејќи сум плејмејкер и знам како е да играш на таа позиција едноставно Лин не е плеј како што треба да биде, со многу изгубени топки и со една добра и 10 бледи партии. Тоа лани така му се погоди, ете оваа година се гледа дека не е НБА ѕвезда материјал. Не дека е лош играч да не ме сфатат луѓево погрешно, ама далеку е од најдобрите плејови. Таму се Пол, Рондо, Роуз итн... Нормално секој си има свој вкус и свој омилен играч така да ако на некој Лин му е омилен играч го почитувам тоа, но сепак друга е реалноста во поглед на другите.

Па затоа и Никси не ја изедначија понудата на Хјустон за Лин. За тие пари си зедоа квалитетни и проверени играчи! И искрен да бидам тоа е еден од подобрите менаџерски потези на Никси од многу одамна! Е сега што лани направи кееф на неколку утакмици направи! :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom