- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 75
Не ме заебавај Бош и Вејд се 5-24 ти ебам Ол-Стар играчите и одбрана 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

http://www.youtube.com/feed/UCGO3_J_gT3_YQZo_P_7ufdgЗнаете некој канал на јутјуб што објавува посебно видео со хајлајтс од секоја утакмица, ама редовно?
Абе ајде, од кого ќе испаднат, од Атланта у прво коло? Ако си навивач на Мајами не значи дека сите други тимови се слаби. Њу Јорк оваа година е и те како сериозен кандидат за влез во конференциско финале, имаат одличен тренер, склопија одличен тим а што е и најбитно имаат лидер.igraa so gospod so se vika...trojkata denes gi sakase....miami katastrofa ni sut idese ni niso....ali dobro ke im dojdat ovie dva porazi taman da se osvestat malku za da pocnat da grizaat pak...a new york prvo kolo ispagjaat od play off klasika

Ај види поназад дали не се фача сеир за лејкерс,а инаку мајами си го заслужуа реметот,и те како.Ај види поназад како некој се правдаат за секој пораз на нивниот тим.Ај види поназад дали не се фача сеир за лејкерс,а инаку мајами си го заслужуа реметот,и те како.
Па Хјустон можда не, ама Орландо сигурно не треба да се отпишува за прстенотАј види поназад како некој се правдаат за секој пораз на нивниот тим.
Па ако глеаме реално Мајами загуби од далеку по конкурентен тим во НБА, а ако ти Хјустон го сметаш за тим кој атакува на некое високо место, тогаш у реду е, поразот на Мајами со поразот на Лејкерс ќе го сметаме за исто.

Се слагам со се, само што ме јаде како би играл Њу Јорк кога ќе се врати Стадемаер. Дали ќе игра прва постава, дали од клупа ќе влага, дали ќе сменат стил на игра и дали ќе продужи во исто темпо Мело со него во тимот. Тоа ќе биде интересен момент да се видиАбе ајде, од кого ќе испаднат, од Атланта у прво коло? Ако си навивач на Мајами не значи дека сите други тимови се слаби. Њу Јорк оваа година е и те како сериозен кандидат за влез во конференциско финале, имаат одличен тренер, склопија одличен тим а што е и најбитно имаат лидер.
Да да, и мене многу ме занима како ќе изгледа Њу Јорк со Стадемаер. Сигурен сум дека ќе бидат доста појаки, но ме плашат повредите на Амари, во последно време доста често е повреден и нема константност во неговата игра.Се слагам со се, само што ме јаде како би играл Њу Јорк кога ќе се врати Стадемаер. Дали ќе игра прва постава, дали од клупа ќе влага, дали ќе сменат стил на игра и дали ќе продужи во исто темпо Мело со него во тимот. Тоа ќе биде интересен момент да се види
Ај врати се неколку страни поназад и види дали се тера сеир на сметка на Ел Еј или не. Јас бев првиот што на своја сметка мавав ремет за трипл даблот на Коби со 10 изгубени. За сеир е најмал проблем него мене ме нервираат некои кога ќе влетаат како падобранци и ќе кажат дека Хауард е најслаб центар во лигата, дека не вреди пет пари, дека Коби е само обичен и себичен играч, дека Њу Јорк ќе испаднел у прво коло од плеј оф, дека да не бил Господ синоќа немало да тепаат Њу Јорк итн итн. Значи ако имате асални аргументи поткрепени со факти коментирајте, мавајте сеир, дупете, што сакате прајте, ама не се избацувајте со некои лоши коментари кои не држат вода.На темата сеир се фаќа за сите екипи, само за Лејкерс е забрането, а реално го заслужуваат реметот, слаб старт без разлика дали некои играчи им биле повредени или не, или пак тимот е нов, па еве го чекаме април, да го видиме вистинското лице на тимот.
Едвај се чека некој пораз на Мајами..