NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ме заебавај Бош и Вејд се 5-24 ти ебам Ол-Стар играчите и одбрана 0.

Неможе Мајами само со еден играч...!!! Во салата останаа само навивачите на Њу Јорк! :D
--- надополнето: 7 декември 2012 во 04:43 ---
Би се срамел сега да сум навивач на Мајами... Искрено! Во Американ ерлајнс да се слуша Let's Go NY!!!

igraa so gospod so se vika...trojkata denes gi sakase....miami katastrofa ni sut idese ni niso....ali dobro ke im dojdat ovie dva porazi taman da se osvestat malku za da pocnat da grizaat pak...a new york prvo kolo ispagjaat od play off klasika

па штом толку знаеш кажи ни нас кој ке биде шампион кој ќе освои МВП и се така барем да не се мачиме да гледаме а може и од кладилница да земеме некој денар New York Knicks :)

igraa so gospod so se vika...trojkata denes gi sakase....miami katastrofa ni sut idese ni niso....ali dobro ke im dojdat ovie dva porazi taman da se osvestat malku za da pocnat da grizaat pak...a new york prvo kolo ispagjaat od play off klasika
Абе ајде, од кого ќе испаднат, од Атланта у прво коло? Ако си навивач на Мајами не значи дека сите други тимови се слаби. Њу Јорк оваа година е и те како сериозен кандидат за влез во конференциско финале, имаат одличен тренер, склопија одличен тим а што е и најбитно имаат лидер.

Резиме... Задржејте ги останати играчи на Мајами... и шансите за победа се зголемуваат. Просечни играчи како Вејд и Бош можеш многу полесно да ги скротиш.

На темата сеир се фаќа за сите екипи, само за Лејкерс е забрането, а реално го заслужуваат реметот, слаб старт без разлика дали некои играчи им биле повредени или не, или пак тимот е нов, па еве го чекаме април, да го видиме вистинското лице на тимот.:rolleyes:
Едвај се чека некој пораз на Мајами..

:facepalm:Ај види поназад дали не се фача сеир за лејкерс,а инаку мајами си го заслужуа реметот,и те како.

:facepalm:Ај види поназад дали не се фача сеир за лејкерс,а инаку мајами си го заслужуа реметот,и те како.
Ај види поназад како некој се правдаат за секој пораз на нивниот тим.
Па ако глеаме реално Мајами загуби од далеку по конкурентен тим во НБА, а ако ти Хјустон го сметаш за тим кој атакува на некое високо место, тогаш у реду е, поразот на Мајами со поразот на Лејкерс ќе го сметаме за исто.

Ај види поназад како некој се правдаат за секој пораз на нивниот тим.
Па ако глеаме реално Мајами загуби од далеку по конкурентен тим во НБА, а ако ти Хјустон го сметаш за тим кој атакува на некое високо место, тогаш у реду е, поразот на Мајами со поразот на Лејкерс ќе го сметаме за исто.
Па Хјустон можда не, ама Орландо сигурно не треба да се отпишува за прстенот:cautious:

Абе ајде, од кого ќе испаднат, од Атланта у прво коло? Ако си навивач на Мајами не значи дека сите други тимови се слаби. Њу Јорк оваа година е и те како сериозен кандидат за влез во конференциско финале, имаат одличен тренер, склопија одличен тим а што е и најбитно имаат лидер.
Се слагам со се, само што ме јаде како би играл Њу Јорк кога ќе се врати Стадемаер. Дали ќе игра прва постава, дали од клупа ќе влага, дали ќе сменат стил на игра и дали ќе продужи во исто темпо Мело со него во тимот. Тоа ќе биде интересен момент да се види

Се слагам со се, само што ме јаде како би играл Њу Јорк кога ќе се врати Стадемаер. Дали ќе игра прва постава, дали од клупа ќе влага, дали ќе сменат стил на игра и дали ќе продужи во исто темпо Мело со него во тимот. Тоа ќе биде интересен момент да се види
Да да, и мене многу ме занима како ќе изгледа Њу Јорк со Стадемаер. Сигурен сум дека ќе бидат доста појаки, но ме плашат повредите на Амари, во последно време доста често е повреден и нема константност во неговата игра.

На темата сеир се фаќа за сите екипи, само за Лејкерс е забрането, а реално го заслужуваат реметот, слаб старт без разлика дали некои играчи им биле повредени или не, или пак тимот е нов, па еве го чекаме април, да го видиме вистинското лице на тимот.:rolleyes:
Едвај се чека некој пораз на Мајами..
Ај врати се неколку страни поназад и види дали се тера сеир на сметка на Ел Еј или не. Јас бев првиот што на своја сметка мавав ремет за трипл даблот на Коби со 10 изгубени. За сеир е најмал проблем него мене ме нервираат некои кога ќе влетаат како падобранци и ќе кажат дека Хауард е најслаб центар во лигата, дека не вреди пет пари, дека Коби е само обичен и себичен играч, дека Њу Јорк ќе испаднел у прво коло од плеј оф, дека да не бил Господ синоќа немало да тепаат Њу Јорк итн итн. Значи ако имате асални аргументи поткрепени со факти коментирајте, мавајте сеир, дупете, што сакате прајте, ама не се избацувајте со некои лоши коментари кои не држат вода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom