NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е не претерујте и вие сега, не ги ставајте на ниво на Шарлот.
Против Портланд и Атланта победи, против Булси и Нетс со малку мака може до победа, другово се порази според мене.

со тешки противници подобро играт така да 5 од 8 според мене, од спарси една губат сигурно, можи и две, и од блејзерси и атланта нема да ме чуди
мајами и окц тепани се

Е не претерујте и вие сега, не ги ставајте на ниво на Шарлот.
Против Портланд и Атланта победи, против Булси и Нетс со малку мака може до победа, другово се порази според мене.
Брат го тролам бе па и ти. :D Пошо е малцинство тука на форумов. :D

61406_534462539915608_2044843460_n.jpg

:pos:

Tajрик Еванс ништо од ветеното. 1/9 од поле, 0/2 за три, едноставно типов се изгуби. Демаркус блесна секоја чест, вака да игра паметно (без глупи фаули) и Торнтон да биде константен (а не еднаш 2 поени, друг пат 22), Кингси би го дофатиле тоа 8мо место некако. И да, Ајзеа Томас најмногу си го сакам, до сега ме нема изнервирано.

Ај некој после нека дае асален линк за Мајами само да не е Сопкаст пошо Линукс и Сопкаст= магаре и козметика. :D

Бруклин ништо не праат со овој тренер. Ејвери Џонсон е еден од најужасните тренери, како играч беше добар ама како тренер ич не ми праи мерак. Интересен тим имаат Нетси, само на клупата се некако тенки, Реџи Еванс не е некој квалитетен кошаркар на кој може да се потпрат на центарските позиции. Блач/Бчеч како и да се вика е добар играч, а глеам на бековските позиции го собрале ѓубрето од Чикаго, Боганс, Вотсон :D.
Мајами се појаки од лани, барем по ова што можам да го видам во првиве неколку кола, Ален им е огромно засилување, сега се шутерски преопасна екипа, а да не зборам за колку се опасни индивидуално.

Какво мизерно прво полувреме, за хјустон,харден и лин,заедно немаат 10 поени:eek:.

Да потсетам дека на форумов имаше луѓе што констатираа дека Харден и МВП треба да земе годинава.

Kaде бе со Ашик, Патерсон и Парсонс у прва постава, за клупата нејќем муабет да праем.... Не Харден и Лин, Коби и Дерон да ги имаа а другиве да им остана исти нема у плеј оф на запад да влеза...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom