Ф
Фил Ајви
Гостин
ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти требам?ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Да не виде некој што се случуваше со Милвоки и Кливленд... Имаше уште 0.7 секунди до крајот и нерешено... после Милвоки збрца тројка...??
Рубио се враќа после околу првата рунда за play off а можно е и да ја пропушти сезоната, а други играчи кои ги земаа се:Кириленко,Швед,Рој,Чејс Бадинџер и КанингамШо напрај Рубио се опорави? И шо зедоја друго Минесота летово?
Ќе тепаат со Рапторс гости? Убав коеф. им даваат... Лав повреден е или ќе игра? Пошто против Кингс не играл...Рубио се враќа после околу првата рунда за play off а можно е и да ја пропушти сезоната, а други играчи кои ги земаа се:Кириленко,Швед,Рој,Чејс Бадинџер и Канингам
Си ги измешал со Роуз... кој треба да се врати околу плејофот но можи да не го ризикуват ич. А Рубио ќе се врати околу јануари. Лов за неколку недели.Рубио се враќа после околу првата рунда за play off а можно е и да ја пропушти сезоната, а други играчи кои ги земаа се:Кириленко,Швед,Рој,Чејс Бадинџер и Канингам
НеСи ги измешал со Роуз... кој треба да се врати околу плејофот но можи да не го ризикуват ич. А Рубио ќе се врати околу јануари. Лов за неколку недели.
Клиперси не ја гледав вчера, јебига секој ден до 5-6 сато неможам да седам, гледам речиси 50 лични во утакмицата имало и еден куп технички, ја гледаше некој да кажи шо се дешавало?
Кој ќе те слуша и тебе ако не дај боже тепатеЕзерџии ќе го сисате вечер, се извадија и Хјустон и Феникс на вас ќе се истуриме![]()